​​​אגף טכנולוגיות, חדשנות ודיגיטל, יוזם ומוביל פתרונות טכנולוגיים חדשניים ודיגיטליים למימוש וקידום ​אסטרטגיית האוניברסיטה, מפתח את התשתיות הטכנולוגיות הקיימות ונותן שירות טכנולוגי לשלושה קהלי יעד עיקריים: אקדמיה, מנהלה וסטודנטים.

האגף אמון על התכנון והיישום של מערכות המידע באוניברסיטה, פיתוח תשתיות מנהליות ותשתיות מחקר, שמירה והגנה של אבטחת המידע וכן אחראי על התקשורת המרכזית באוניברסיטה מתוך ראייה כוללת ואינטגרטיבית לקידום ומימוש אסטרטגיית האוניברסיטה.

סמנכ"לית טכנולוגיות, חדשנות ודיגיטל, יפעת גודינר, כפופה לסגן נשיא ומנכ"ל.

יצירת קשר: הקמפוס ע"ש מרקוס, בניין 34, חדר 212 , טלפון: 08-6472734 /08-6461151.​

האגף מורכב מ-​5 יחידות:​​​

​​מחלקת מערכות מידע
​מדור​ ​​חדשנות ודיגיטל
​מדור ארכיטקטורה
​מדור אבטחת מידע
​מחלקת תשתיות IT ושירות

​מחלקת ת​שתיות IT ושירות:​

מחלקת תשתיות IT ושירות אמונה על כלל תשתיות המידע, התקשורת והרשת המופעלות באוניברסיטה. ​

תחת המחלקה חמישה מדורים ייעודיים:

​מדור תשתיות מחשוב מנהלי(סיסטם)​
מדור תשתיות מחשוב אקדמי
מדור תקשורת מדור מחשוב אישי ​מדור תמיכה ושירות

המחלקה אמונה על תפעול של כלל תשתיות המידע, רשת התקשורת הקווית והאלחוטית, תשתיות האינטרנט והדואר האלקטרוני. כמו כן אמונה על מחקר וקידום הצטיידות בטכנולוגיות חדשניות ופורצות דרך בהתאם לצרכי האוניברסיטה.

המחלקה מפעילה תשתית HPC, קלסטר ייעודי לשימוש מחקרי.

תחת המחלקה מדור תמיכה ושירות האמון על מענה לכלל תקלות וצרכי המשתמשים השונים: סטודנטים, אנשי המחקר ועובדי האוניברסיטה המנהליים והטכניים.

מחלקת מערכות מידע​:

המחלקה אחראית על ייזום, פיתוח ואחזקת מכלול מערכות המידע של הארגון.  בכללם מערכת מנהל תלמידים, משאבי אנוש, כספים, תקציבים, לוגיסטיקה, מחקר ועוד עשרות רבות של מערכות.

תחת המחלקה חמישה מדורים/צוותים ייעודיים:

מדור מנהל תל​​מידים

מדור משאבי אנוש מדור פיננסי, לוגיסיטי ומחקר BI ​SalesForce

התאמת המערכות להשגת היעדים האסטרטגיים של האוניברסיטה. דאגה על שמירת עדכניותם של מערכות המידע תוך עדכון כל הרגולציות החדשות במשק ושמירה על אבטחת ופרטיות המידע.

המחלקה נותנת מענה לצרכים המתחדשים של משתמשי המערכות השונות.

מדור אבטחת מידע:

אנחנו כאן בשבילכם על מנת שאתם תחקרו ותלמדו בראש שקט. פנו אלינו בכל סוגיה הקשורה לאבטחת מידע. התחום עוסק בהגנת הנכסים הדיגיטליים של האוניברסיטה ויצירת מודעות לאבטחת מידע בכל תחום.

מדור ארכיטקטורה​​:

המדור אמון על בניית ארכיטקטורה טכנולוגית מובילה עבור צרכי האוניברסיטה המתעדכנים, ונותן מענה וסיוע בבחירת פתרונות טכנולוגיים וחדשניים תוך שמירה על אינטגרציה גבוהה בין המערכות השונות, ושימושיות גבוהה מול סביבות פנימיות, סביבות חיצוניות ויישומי ענן.

המדור אחראי על שירותי DBA, פיתוח וניהול  סביבות מסדי הנתונים השונים באגף עבור הלקוחות השונים ומתן ייעוץ וסיוע ליחידות אקדמיות, כמו כן המדור אחראי על אפיון, פיתוח, ניהול שירותי API  לסביבות שונות פנימיות או חיצוניות כולל קישוריות ליישומי ענן /שירותי ענן.

מדור ד​יגיטל:

המדור אמון על מתן פתרונות דיגיטליים וחדשניים עבור האקדמיה, המנהלה והסטודנטים.

המדור יוזם, מנהל ומפתח מגוון פתרונות יישומיים באינטרנט ובאפליקציות מובייל וכן פתרונות למידה מתוקשבת למימוש אסטרטגיית האוניברסיטה ולצרכים המשתנים של הלקוחות וההוראה.

המדור אמון על בחירה, הטמעה, הדרכה ותמיכה של טכנולוגיות להוראה מתוקשבת כגון: MOODLE ,ZOOM , MENT ועוד. כמו כן עוסק המדור בפיתוח ובתחזוקת שרתי ווידאו, הטמעת טכנולוגיות ללמידה סינכרונית, אסינכרונית והיברידית.