08 יול' 2021

​המחלקה לעבודה סוציאלית ע"ש שפיצר באוניברסיטת בן-גורוין בנגב פותחת שעריה למועמדים ולמועמדות חדשים והודיעה על ההקלות הבאות בתהליך הרישום למחלקה לשנת הלימודים הקרובה, תשפ"ב:

1.      מועמדים ומועמדות שנבחנו במועד יולי האחרון (2021) בבחינה הפסיכומטרית יוכלו להגיש מועמדותם לקבלה לשנה"ל שתחל באוקטובר 2021

2.      תתאפשר קבלת אוטמטית של מועמדות ומועמדים שעומדים בתנאי הסף לקבלה וללא צורך במכתב הצהרת כוונות (במסלול הכללי)

3.      על מועמדים לתכנית הנוער והצעירים, בנוסף לעמידתם בתנאי הסף לקבלה, להגיש מכתב הצהרת כוונות, 2 המלצות וקורות חיים

ניתן ללמוד עבודה סוציאלית בבן-גוריון הן בקמפוס האוניברסיטה בבאר-שבע והן בקמפוס באילת (תנאי קבלה נפרדים לכל אחד מהמסלולים). זוהי המחלקה היחידה באקדמיה הישראלית שמציעה תוכנית ללימודי נוער וצעירים והמכשירה לעבודה בשירותים חברתיים המטפלים בנוער וצעירים. התוכנית כוללת מספר רב של קורסים ייעודים העוסקים בין השאר בשיטות התערבות המותאמות לאוכלוסיות אלו, לצד הכשרה מעשית מודרכת על ידי עובדות סוציאליות המתמחות בעבודה עם בני נוער וצעירים בשירותים השונים.

3 (1).png

רוצה שנחזור אליך עם מידע נוסף? >>