17 מרץ 2020

כדי לתמוך בַּצוות ובסטודנטים של אוניברסיטת בן-גוריון במהלך תקופת נגיף הקורונה, שִדרג רדיו BGU את האולפנים שלו לשידורים חיים, כולל מצלמת רשת. התוכניות בעברית, ערבית ואנגלית משודרות בעמוד הפייסבוק של רדיו BGU

כל השידורים מוקלטים כך שנית​ן יהיה לצפות בהם גם לאחר מכן.

מנהל רדיו BGU, ד"ר בוזי רביב, מסביר: "כל עוד הקמפוסים של האוניברסיטה עובדים במתכונת מצומצמת והרבה סטודנטים ואנשי צוות נמצאים בבית, רדיו BGU ישמש כמרכז תקשורת כדי לקשור את קהילת אוניברסיטת בן-גוריון, עד שיפוג משבר הקורונה".

שידור באולפן רדיו BGU

השידורים החיים, אשר מנוהלים ע"י סטודנטים וסגל האוניברסיטה, יספקו:

» ידיעות רשמיות מהאוניברסיטה. המאזינים יכולים לשאול שאלות ולקבל תשובות באמצעות פונקציית צ'אט בפייסבוק או שידור באמצעות טלפון סלולרי או סקייפ. האגודה הסטודנטיאלית ממלאת תפקיד חיוני במתן מענה לכל הסטודנטים באוניברסיטת בן-גוריון.

» תוכניות וראיונות לתרבותם ולרווחתם של חיי הסטודנטים.

» במה להרצאות קורסים.

לחצו כאן לצפייה בשידור חי ששודר ברדיו BGU: שאלות ותשובות עם האגודה הסטודנטיאלית של אוניברסיטת בן-גוריון.

לוח השידורים יפורסם בעמוד הפייסבוק של רדיו BGU  .

לחצו "אהבתי" בדף הפייסבוק של רדיו BGU ודעו בזמן אמת על השידורים החיים שלנו.

אם יש לכם שאלות או שאתם רוצה להשתתף, צרו קשר עם:

ד"ר בוזי רביב, מנהל רדיו BGU
buziraviv@gmail.com טל': 054-6735152