​​​​​בית הסטודנט, האגף החדש, קומה ב'

מנהלת השירות
ד"ר אלכסנדרה קליין רפאלי

רכזת השירות הפסיכולוגי: גב' אריאלה סלע

סטודנטים של האוניברסיטה החווים קשיים רגשיים מוזמנים לפנות אלינו לקבלת ייעוץ וטיפול.
השירות הפסיכולוגי מציע פסיכותרפיה פרטנית מוגבלת בזמן (ממוקדת) של עד 16 מפגשים.
במקרים מסוימים, הצוות המקצועי רשאי להמליץ על פסיכותרפיה פרטנית ארוכת תווך.

בנוסף לטיפולים הפרטניים השירות מציע ייעוץ פסיכיאטרי ואבחון פסיכודיאגנוסטי.

במסגרת השירות הפסיכולוגי קיים "מוקד לייעוץ מיידי" ע"ש סילביה א. ברודסקי שמטרתו לתת מענה מהיר לסטודנטים שיש להם בעיות דחופות ומצבי משבר.

הטיפול בשירות הפסיכולוגי כרוך בתשלום.

הפנייה לשירות הפסיכולוגי וכל מידע הקשור במטופל נשמרים בסודיות מלאה. מידע יועבר לגורם אחר אך ורק על סמך בקשת המטופל וחתימתו על וויתור סודיות.

השירות הפסיכולוגי האוניברסיטאי לסטודנטים של אוניברסיטת בן-גוריון בנגב מוכר על ידי מועצת הפסיכולוגים במשרד הבריאות כמוסד להתמחות מרפאתית בפסיכולוגיה קלינית. ההתמחות ביחידה נמשכת שלוש שנים.

המעוניינים בטיפול מוזמנים למלא טופס פנייה לטיפול.
נא לשלוח את הטפסים לכתובת הדוא"ל vip+pserv@bgu.ac.il או למסור אותם במזכירות היחידה.
לאחר קבלת הטפסים תקבע לכל פונה פגישות הערכה וטיפול עם פסיכולוג/ית.

טפסי השירות הפסיכ​ולוגיפנייה לטיפול ​

לבירורים או להשארת הודעה נא להתקשר לטל' 08-6461088. או לכתוב לדוא"ל: vip+pserv@bgu.ac.il

להלן מקומות שניתן לפנות אליהם בשעת חירום:

ער"ן- טלפון: 1201​

• מרכז רפואי סורוקה- מרפאה לבריאות הנפש, מיון וייעוץ פסיכיאטרי ​ – טלפון: 08-6400351

• המרכז לבריאות הנפש באר שבע​ - טלפון: 08-6401401, כתובת: הצדיק מירושלים 2, באר שבע.

pserv2.png