09 דצמ' 2018

​​​טקס הענקת פרסים לחוקרים ומרצים מצטיינים לשנה"ל תשע"ח

טקס הענקת התעודות למרצים/ות וחוקרים/ות מצטיינים/ות, התקיים במסגרת ערב הוקרה בתאריך 5 דצמבר 2018, באולם הסנאט שבקריית האוניברסיטה ע"ש משפחת מרקוס, באר שבע.

הזוכים מהפקולטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר:

​פרס טורונטו

05122018_304.jpg

מימין:  פרופ' דן בלומברג, סגן-הנשיאה ודיקן מו"פ, ד"ר אמיר שני, פרופ' חיים היימס, רקטור

קרן הפרס הוקמה ע"י שוחרי האוניברסיטה בשלוחת טורונטו, קנדה, לציון 50 שנה להקמת מדינת ישראל ולקידום המצוינות במחקר באוניברסיטת בן-גוריון בנגב. הפרס מוענק  לחוקרים צעירים וחוקרות צעירות על יצירתיות-אינטלקטואלית, יכולת-חשיבה והישגים ראויים לציון בתחומי המדע, הטכנולוגיה, הרפואה, מדעי הרוח והחברה ותרומה לרווחת הקהילה. הפרס מיועד לשימוש החוקר, לרכישת ציוד לשיפור אמצעי המחקר שלו.

להלן שמות הזוכים והזוכות:

ד"ר אמיר שני, המחלקה לניהול מלונאות ותיירות בפקולטה לניהול - חוקר בין היתר את ההיבטים האתיים של שימוש בבעלי-חיים בתיירות, עמדות אוכלוסייה מקומית כלפי פיתוח תיירותי, דילמות מוסריות ומעשיות במלונאות, וכן סוגיות סביבתיות וחברתיות בניהול יעדי תיירות.

​תואר "מרצה מצטיי​ן מתמיד"​05122018_335.jpg

בשנת תשע"ח הרקטור החליט להוסיף קטגוריה חדשה זו למרצים/ות שזכו בתואר מצטיין/ת לפחות 3 פעמים ב-5 שנים האחרונות (טרם תשע"ח):​​

ד"ר תמר איצקסון (משמאל), הפקולטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר ​

פרס גלאט להצטיינות בהוראה

פרס גלאט למצוינות בהוראה מוענק בשמו של עו"ד הרמן גלאט לזכר הוריו, לובה ודיויד גלאט זיכרונם לברכה, שהיו אוהבי ישראל וחברים פעילים בתנועה הציונית בארה"ב. השנה מוענק פרס זה לכלל המרצים והמתרגלים המצטיינים, המהווים 2% עליונים מכל פקולטה לפי גודלה. המרצים נבחרו על בסיס תוצאות סקר איכות ההוראה שהועבר בקרב הסטודנטים.

ד"ר סימון מורן סובל, המחלקה לניהול
גב' עינב סמדר לורין
מר מתן בן סימון

05122018_387.jpg05122018_385.jpg