09 אוג' 2023

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Welcome new, students!.jpg

ברוכים הבאים וברוכות הבאות לאוניברסיטת בן-גו​​ריון בנגב, קמפוס אילת!

ימי האוריינטציה הם היברידים. כלומר, יכולים להיות גם בזום, אך גם להגיע פרונטלית - להכיר את הסגל המנהלי ואת חבריכם לכיתה. הימים מיועדים לסטודנטיות ולסטודנטים שיתחילו ללמוד לראשונה באוניברסיטה. זו ההזדמנות שלכן.ם להיחשף לדברים החשובים שכדאי לדעת עוד לפני ששנת הלימודים מתחילה!

ביום האוריינטציה תקבלו הסבר על תוכנית הלימודים ועל הרישום לקורסים, על החובות והזכויות שלכן.ם כסטודנטיות.ים באוניברסיטת בן-גוריון בנגב, מידע על שירותי האגודה הסטודנטיאלית והסבר על פעילות דיקנאט הסטודנטים​.

לוח זמנים לימי האוריינטציה:

26/09/2023 | יום שלישי

שעה​שם מפגש​​
קי​שור​​​
11:00הסבר הרשמה לקורסים והמערכת האקדמית לפקולטה למדעי הרוח והחברה: עם הגב' עדי בר חבה, רכזת לענייני סטודנטים​​​ (יתקיים באודיטוריום קמפוס אילת)
לכניסה ל​מפגש>>​​לקישור ל​מצגת>>

14:00

הסבר הרשמה לקורסים והמערכת האקדמית להנדסה שנה א': העם הגב' עדי בר חבה, רכזת לענייני סטודנטים (יתקיים באודיטוריום קמפו​ס אילת)
לכניסה למפגש>>
לקישור ל​מצגת>>

27/09/2023 | יום רביעי

שעה​שם מפגש​​
קי​שור​
13:00
​​הסבר הרשמה לקורסים והמערכת האקדמית לתכנית לעבודה סוציאלית: עם הגב' עדי בר חבה, רכזת לענייני סטודנטים​​​ (יתקיים באודיטוריום קמפוס אילת)

​מחכים לראותכם בקמפוס אילת!