08 ינו' 2020

​​​​​זכיות כבירות אתמול 40-1 נגד אוניברסיטת אריזונה והיום 9-2 נגד אוניברסיטת אוטאווה!

​זו השנה העשירית ברציפות שסטודנטים לתואר שני במנהל עסקים בפקולטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר מהווים קבוצה ישראלית בלעדית בתחרות John Molson MBA International Case Competition at Concordia University in Montreal.

חמישת הסטודנטים המשתתפים בתחרות הם מתוכנית ה- MBA במנהיגות חברתית ע"ש מנדל, תוכנית ייחודית בפקולטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר GGFBM ב-BGU.

חמשת הסטודנטים שמתמודים בתחרות השנה מייצגים מגוון רחב של תחומי ענ​יין אך יש להם בעלי מטרה אחת משותפת: ליצור ולוהביל שינוי חברתי מתוך ניהול מקצועי ומנצח. פשוט תסתכלו בקורות החיים שלהם כדי להבין את הפוטנציאל העצום שהם מייצגים.

Team2020Canada.jpg

משמאל: נועם קליפלד, זוהר גרשוני, מעיין הדס, איגור רונין, אחינעם מעודה

IMG-20200107-WA0004.jpg

איגור רונין: זכינו בהזדמנות מדהימה להשתתף בתחרות הבינלאומית לאירועים עסקיים על שם ג'ון מולסון במונטריאול( JMICC). תהליך ארוך של הכנות הביא אותנו בסופו של דבר לאירוע בין החשובים בעולם ולזכות לייצג בכבוד את אוניברסיטת בן גוריון ומדינת ישראל. הבנו שהמצוינות יותר חשובה מההצטיינות ובאמת אנחנו עשינו את הטוב ביותר שלנו! תודה רבה לפרופ' פייר קלץ,ראש התכנית שלנו, על האמון, התמיכה וההשקעה הבלתי מתפשרת בנו לאורך כל הדרך! גאים באיפה שאנחנו ובמה שאנחנו מייצגים!

נעם קלייפלד :הנסיעה לתחרות JMICC היא הזדמנות חד פעמית בשבילנו, בכמה חודשי הכנה עברנו תהליך מדהים והשבוע הזה מעצים ברמה שלא יכולתי לדמיין. תודה רבה לפקולטה לניהול באוניברסיטת בן גוריון,  למיטל המאמנת האלופה שלנו!

מעיין הדס: קבלנו הזדמנות נדירה ומיוחדת להשתתף בתחרות יחידה מסוגה -JMICC לניתוח אירועים עסקיים במונטריאול, קנדה. חברי ואני  מלאי הערכה ומתרגשים על כך! התחרות מזמנת אתגרים אישיים וקבוצתיים וזוהי גם ההזדמנות להיחשף לעולם העסקי מזווית קצת אחרת ולהכיר אנשים מכל העולם!

IMG-20200107-WA0008.jpg
ד"ר גרניט אלמוג-ברקת​ (למעלה מימין), המרצה המלווה את הקבוצה בקנדה: "תודה גדולה לאגודת ידידי אוניברסיטת בן-גוריון CABGU במונטריאול על תמיכה, ליווי אינטנסיבי ומקצועי ומעל לכל שותפות וחום אנושי המורעף עלינו בקור הקנדי."
בתמונה למעלה, הקבוצה של GGFBM עם הקבוצה מאונ' אוטאווה.