$$Events$$

בתכניות MBA למנהלים
הפקולטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר
אוניברסיטת בן-גוריון בנגב

הרצאה בנושא "דילמות ניהוליות בתהליך הקמת סטארט אפ" ושיח עם מר אורי ברקן - מנכ"ל חברת סיגמאביט.

בתכנית:

19:10-19:20 – התכנסות

19:20 – הרצאה בנושא "דילמות ניהוליות בתהליך הקמת סטארט אפ" ושיח עם מר אורי ברקן - מנכ"ל חברת סיגמאביט.

ההרצאה תעסוק בנושאים נבחרים ודילמות ניהוליות בתהליך הקמת סטארט אפ, כמו:

מה האתגרים העיקריים איתם מתמודד המנהל בזמן הקמת חברה?
מה החשיבות של תקשורת אפקטיבית בהנהלה?
מהו המינון הנכון בהשקעת האנרגיות הניהוליות של המנכ"ל בין הצרכים הפנימיים (לדוגמה פיתוח) לחיצוניים (לדוגמה שיווק)?
ואיך מתמודדים עם טעויות וכישלונות?

URI_BARKAN.jpgאורי ברקן, בעל תואר ראשון במתמטיקה ופיזיקה ותואר שני בפיזיקה, שניהם מאוניברסיטת ת"א.
משמש כמנכ"ל חברת סיגמאביט מזה כחמש שנים, עם הקמת סיגמאביט כ-spin-off בחברת אלביט מערכות. קודם לכן שימש אורי כמנהל קבוצת חקר ביצועים ופיתוח אלגוריתמים בחברת אלביט. חברת סיגמאביט מציעה ללקוחותיה הממשלתיים בעולם פתרונות בתחום ה-Cyber-over-RF, כלומר שימוש בפרוטוקולי תקשורת אלחוטיים לצורך איסוף מודיעין ושיבוש מערכות תקשורת של האויב. התחום מצריך שילוב של מספר דיסציפלינות הנדסיות שונות. החברה מונה היום כ-70 עובדים ופועלת מפארק ההיי-טק בבאר שבע.