19 מאי 2016

​​​​​​בואו לטפח באופן מקצועי את המנהיגות העסקית והניהולית של הספורט בישראל
"השינוי מתחיל כאן: ניהול עסקי ספורט ככלי לשינוי ולפיתוח אישי וחברתי"
SPORTSBIZ.png

תואר ראשון בניהול במגמת עסקי ספורט - להוביל ולהנהיג בעולם הספורט

המחלקה לניהול באוניברסיטת בן-גוריון מציעה בפעם הראשונה בארץ מסלול ייחודי לתואר ראשון בניהול, במגמת ניהול עסקי ספורט (.B.A).  מטרת המגמה לטפח באופן מקצועי את המנהיגות העסקית והניהולית של הספורט בישראל. הסטודנטיות והסטודנטים יתמחו בהיבטים אקדמיים של תעשיית הספורט באמצעות מגוון רחב של קורסים ומרצים מובילים בתחומם. בוגרות ובוגרי המגמה יוכלו להשתלב בעבודה בייעוץ אסטרטגי ושיווקי בספורט מקצועני, ניהול קבוצות ספורט, ניהול ארועים ותחרויות ספורט, ניהול מרכזי ספורט וחדרי כושר, ניהול התאחדויות ורשויות ספורט, ועוד.

תכנית לימודים מקיפה הכוללת מגוון קורסים

שיווק ותקשורת בניהול עסקי ספורט                 מנהל ומדיניות בעסקי ספורט

פסיכולוגיה וסוציולוגיה בניהול ספורט               חברה ואתיקה בניהול ספורט

ניהול פיננסי של ארגונים, קבוצות ואירועים      התמחות מעשית בניהול עסקי ספורט

רוצים לדעת עוד? בואו ליום הייעוץ וההכוון האישי ב-2.6.16!

המחלקה לניהול מציעה מגוון תכניות לתואר ראשון (.B.A) המספקות לסטודנטיות ולסטודנטים את הכישורים וההבנה הנדרשים לקבלת החלטות בכל התחומים המודרניים של הפעילות העסקית. בנוסף לניהול עסקי ספורט, המחלקה לניהול מציעה את המגמות שיווק, מימון, והתנהגות ארגונית.

במסגרת יום הייעוץ וההכוון האישי לתואר ראשון באוניברסיטת בן-גוריון בנגב תוכלו לשוחח עם חברי סגל וסטודנטים במחלקה לניהול, לשאול שאלות ולהתייעץ. יום חמישי, 2.6, 11:00-16:00, בקמפוס באר שבע.

HANDSHAKE.jpg

למידע נוסף וליצירת קשר

למידע נוסף לחצו כאן

ליצירת קשר עם המחלקה לניהול:

טלפון: 08-6472569

דוא"ל: mgtst1@som.bgu.ac.il