10 נוב' 2014

בתחילת נובמבר זכתה הפוקלטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר, לארח קבוצת סטודנטים והדיקן שלהם, מלימודי MBA מביה"ס לניהול שבאוניברסיטת סורבון-הפנטיאון אשר בפריז, צרפת. ביקור זה הינו חלק מהסכם חילופי סטודנטים בין תכנית MBA במנהיגות חברתית ע"ש מנדל, לבין אוניברסיטת סו​​רבון.

הסטודנטים שהו בישראל כ-10 ימים שבמהלכם ביקרו בארגונים המגזר הראשון והשלישי בישראל: צ'ק פוינט, טבע, מקורות, פארק התעשיה נאות חובב, מכתשים, EMC וחברת Dalet דיגיטל שבפארק ההי-טק צמוד לאוניברסיטת בן-גוריון, האגודה לקידום החינוך ועוד. בנוסף, הסטודנטים ערכו סיור באוניברסיטת בן גוריון, נפגשו עם דיקאן הפקולטה לניהול פרופ' עודד לווינגרט ועם ראשי המחלקות בפקולטה.  פרופ' לוונגרט תיאר את המבנה המיוחד במינו של הפקולטה לניהול, דוגמת המחלקות המבוססות-תואר ולא תחומים. הסטודנטים התעניינו בקורסים באתיקה, ובמיוחד על ההיבט החברתי של כול המחלקות בפקולטה.

הקבוצה ביקרה גם בעיר שדרות ובמכון מנדל למנהיגות בירושלים.

את הקבוצה ליוו פרופ' פייר קלץ, ראש תכנית MBA במנהיגות חברתית וגברת ג'יל צימרמן מהפקולטה לניהול.

במהלך הביקור התקיימה מפגשים חברתיים וחגיגיים בין הסטודנטים מצרפת לבין הסטודנטים ממחזור ג' ומחזור ד' בתכנית SLMBA.

בחורף הקרוב יערכו הסטודנטים שך SLMBA ממחזור ג' ביקור גומלין באוניברסיטת סורבון בצרפת.

28-10-2014_037.jpg