$$Events$$

בניין 37, חדר 202

צוות כנס פייקון ישראל 2024 מגיע לאוניברסיטת בן-גוריון

על פייקון ישראל
הכנס הרשמי המוקדש לשפת התכנות פייתון וטכנולוגיות נלוות בישראל - אשר משתתפות/ים בו כל שנה מעל 700 איש והוא הכנס הגדול ביותר של קהילת הפייתון  בארץ. כחלק מפעילות הכנס, אנו מקדמים את רוח השיתוף והעזרה שהיא חלק בלתי נפרד מהמטרה שלנו.
אתם/ן מוזמנים/ות לסדנת פייקון הראשונה שתתקיים באוניברסיטת בן-גוריון בתאריך 02.07.24, בשעות 16:00-19:00, באודיטוריום המחלקה למדעי המחשב, בניין 37, חדר 202.
מהי סדנת פייקון?
אנחנו פותחים בסדרת מפגשים בקמפוס, בין מארגני/ות ודוברי/ות הכנס לבין סטודנטים/ות בבן גוריון. זהו המפגש ראשון של סדרת סדנאות שיתקיימו באוניברסיטה, צוות הכנס יגיע לשתף בנושאים שונים הקשורים להייטק ולטכנולוגיה והחיבור בין למידה לקריירה.
תוכנית הסדנה הראשונה כוללת שתי הרצאות:
🎤 הרצאה 1: "איך להגיע לראיון עבודה ברוגע וביטחון"  עם ענת דינר - סמנכ"לית מחלקת משאבי אנוש בחברת Buildots.
🎤 הרצאה 2: "מבוא ל-Git/Github (מערכות Version-control)" עם שי ברגר - מהנדס תוכנה ותיק,  ואחד ממייסדי כנס פייקון ישראל.
לפרטים והרשמה:  https://shorturl.at/QQwNj

האתר הרשמי של פייקון ישראל: Pycon.org.il