25 אוק' 2020

מריה גרצקי.jpg

מריה גרצקי חוקרת את החוויות והסטודנטיאליות באוניברסיטה על רקע תהליכי הניאוליברליזם בשדה ההשכלה הגבוהה. בעבודת התזה שלה, שנכתבה בהנחיית ד"ר יוליה לרנר, בחנה את האספקט הרגשי של מסחור יחסי העבודה והשירות באוניברסיטה דרך נקודת מבטם של סטודנטים. השנה מתחילה מריה את לימודי הדוקטורט שלה, גם כן בהנחיית ד"ר יוליה לרנר ובה תתמקד  באופן בו העולם הדיגיטלי מבנה את השיח הסטודנטיאלי ומארגן מחדש את היחסים בין סטודנטים למרצים באוניברסיטה. לאחרונה סיימה מריה לכתוב מאמר בנושא המעבר ללמידה מקוונת בהשכלה הגבוהה על רקע משבר הקורונה. במאמר היא עסקה בחוויות ההוראה והלמידה המקוונת, והתייחסויות של סטודנטים ומרצים למקומן של המצלמות בשיעורים המקוונים.

כמו כן התקבלה מריה לסמינר המצטיינים של מרכז המפרי שנושאו השנה הוא "חיים בעולם דיגיטלי: מקומן של טכנולוגיות חדשות בתהליכי שינוי אישיים, משפחתיים וחברתיים".