$$Events$$

אולם הסנאט
אוניברסיטת בן-גוריון בנגב
באר שבע

​​אנחנו שמחים להזמין אתכם לאירוע ההשקה של תחרות BGU SMART, תחרות הסטודנטים הארצית הרב-תחומית, בנושא Smart Technologies - Innovation for better life

אנחנו מאמינים כי כל טכנולוגיה מהפכנית מתחילה באנשים, ושמים דגש בתחרות זו על שיתוף פעולה מולטידיציפלינרי. מטרת שיתוף הפעולה היא שילוב ידע ומיומנויות בין תחומי המומחיות השונים שיניב יצירה חדשנית ויצירתית שלא הייתה נוצרת תחת מטריה של תחום אחד בלבד.

ההרשמה לתחרות פתוחה לסטודנטים מכל המוסדות האקדמיים ותחומי הלימוד. התחרות תיערך בקבוצות כך שבכל צוות יהיו בין 2-5 משתתפים ביניהם לפחות סטודנט/ית אחד/ת מניהול ואחד/ת מהנדסה. אם חסר לכם צוות או רעיון, אל דאגה - באירוע תוכלו למצוא את שניהם!

BGU-SMART.png

בתוכנית:

17:00 - התכנסות וכיבוד קל

17:30 - אירוע השקת התחרות

17:50 - במה פתוחה להצגת רעיונות ואיתור שותפים

18:10 - אירוע ספידייטינג:

מתחם מפגשי משתתפים לגיבוש צוותים

עמדות מפגשי בזק עם מנטורים לקבלת משוב על הרעיונות

התחרות נערכת בשיתוף הפקולטה למדעי ההנדסה, הפקולטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר ומרכז בנג'יס ליזמות וחדשנות באוניברסיטת בן-גוריון בנגב.

לפרטים ולהרשמה באתר התחרות