22 פבר' 2018

קורס חדש וייחודי,"מבוא לננוטכנולוגיה ליישומים ביו-רפואיים", ייפתח במחלקה להנדסה ביורפואית בסמסטר אביב הקרוב, בהובלת ד"ר פז אליה בוגר המחלקה, בשיתוף עם מכון אילזה כץ למדע וטכנולוגיה בתחום הננומטרי.

הקורס יעסוק בתחום הננוטכנולוגיה ויישומיו המגוונים בתחום הביו-רפואה (Nanomedicine). במהלך הקורס, המשתתפים ילמדו על  היתרונות, החסרונות והאתגרים הטכנולוגים של מזעור לרמת הננו. בקורס יוסברו העקרונות הפיזיקליים המנחים והייחודיים של תחום הננו-טכנולוגיה, יוצגו הכלים השונים לאפיון בסקלה זו, תועבר סקירה על ההשפעות הביולוגית של ננו-חלקיקים ויוצגו דוגמאות עדכניות ליישומים שונים בננו-טכנולוגיה. משתתפי הקורס ירכשו את הידע הראשוני להוביל פרויקטים עתידיים בתחום הננו-טכנולוגיה, תחת מחקר אקדמאי או בתעשייה.

במהלך הקורס יתקיים סיור במכון אילזה כץ למדע וטכנולוגיה בתחום הננומטרי והמשתתפים יחשפו ליכולות ושירותי המכון. בסיור תבוצע סקירה של כלי האפיון והייצור הרבים הקיימים במכון.

הקורס מיועד לתלמידי הנדסה, מדעי הבריאות ומדעי הטבע לתארים גבוהים ותלמידים בשנתם האחרונה לתואר הראשון.

הקורס יתקיים*: בימי חמישי 16:00 – 19:00

בבניין 90 חדר 129

מהרו להירשם !

לפוסטר על הקורס

*יתכנו שינויים. נא להתעדכן מול קובץ הקורסים האוניברסיטאיים.