14 מרץ 2020

​​​​​​​​לתלמידי המחלקה להנדסת תעשייה וניהול שלום,

התפרצות נגיף הקורונה והנחיות החירום שפורסמו לאחרונה מעמידים את כולנו בפני תקופה לא פשוטה.

​הנחיית האוניברסיטה היא להימנע ככל האפשר מפעילות בקמפוס, ולפיכך החל משבוע הבא אנו צפויים לעבור להוראה מקוונת באמצעות הכלים הטכנולוגיים שהאוניברסיטה תעמיד לרשותנו. צורת הוראה זו חדשה לנו, וייקח לכולנו זמן להסתגל אליה. חברי סגל ההוראה יעשו בתקופה הקרובה מאמצים כבירים ללמוד את הכלים ולהתאים את תכני הקורסים, תוך השתדלות שהפגיעה באיכות הקורסים תהיה מינימלית ככל האפשר.

אנו מבקשים מכם בכל לשון של בקשה – אנא גלו אורך רוח והבנה, שתפו פעולה עם המרצים והמתרגלים, ועזרו לנו במאמצים להתאים את ההוראה לאילוצים הבלתי צפויים.

אנו מקווים שהתקופה הלא פשוטה העומדת בפנינו תחלוף במהרה, ותוך פגיעה מינימאלית, ומאחלים לכם ולבני משפחותיהם לשמור על בריאות טובה.

בברכה,

פרופ' טל אורון גלעד, ראש המחלקה

ד"ר אדיר אבן, יו"ר וועדת ההוראה

הנדסת תעשייה וניהול.​

עדכונים שוטפים בנוגע לנגיף הקורונה.

סרטון הדרכה לסטודנטים במערכת זום. ​