​יום עבודה טיפוסי 

6:00 - פעילות גופנית וארוחת בוקר

9:00 - עבודה מהבית (2-3 ימים בשבוע), כולל: פגישות טלפוניות עם עמיתים מחברת הייעוץ ומנהלים מחברות תעשייה, קריאת חומרים בנוגע לתפעול בכלל וביצועי חברות ספציפיות בפרט, פיתוח מסמכים הנוגעים לפעילות התפעול, מדדי ביצוע, ואפשרויות לשיפור הפריון והכנה להרצאות באוניברסיטה ו/או בדיקת עבודות ומצגות של סטודנטים. 

עבודה מחוץ לבית (2-3 ימים בשבוע), כולל: ביקור בחברות תעשייתיות בדגש על רצפת הייצור, השתתפות בכנסים מקצועיים בתחום התעשייה (ייצור ושירותים) ומתן הרצאות או סמינרים באוניברסיטה.

13:00 - ארוחת צהריים בבית או תוך כדי ביקור בחברה או כנס.

14:00 - המשך עבודה מהבית או מחוץ לבית.

16:00 - סיום יום העבודה בבית או חזרה הביתה מעבודה מחוץ לבית ופנייה לעיסוקים אישיים לעיתים המשך עבודה עד 19:00, אבל אז בד"כ תחילת העבודה ב-11:00 אחרי עיסוקים אישיים, במשך כל היום (8:00-19:00) זמין לשיחות טלפון, הודעות טקסט ו/או מיילים.

19:00 - ארוחת ערב בבית והמשך עיסוקים אישיים (קריאה, תיקונים בבית, טלוויזיה, ילדים).

​מסר לסטודנטים

התפתחות מקצועית מתמדת מאפשרת קריירה מקצועית מרתקת לאורך זמן, ע"י העמקת ידע בתחום מסוים ו/או הרחבה לתחומים נוספים. ארגונים גדולים ומתקדמים מאפשרים התפתחות. עבדתי באינטל ​23 שנים ומימשתי התפתחות מקצועית תמידית. החלפתי תפקידים רבים, בארץ ובחו"ל, והייתי בתפקידי סמנכ"ל כ-12 שנים. בהמשך הרגשתי צורך בשינוי מקצועי גדול יותר וחזרתי לאקדמיה ללימודי תואר שני מחקרי ודוקטורט (אחת התקופות המעניינות ביותר) ועבדתי כחבר סגל כ-12 שנים. ובכל זאת הייתי צריך שינוי נוסף וחזרתי לתעשייה ובמקביל המשכתי באוניברסיטה. השינוי, המגוון, ובעיקר הבחירה ללמוד, תעשייה ו/או באקדמיה, משלימים פסיפס מלא עניין שתמיד מעורר תקווה להמשך עוד יותר מעניין.

Final.jpg