יום עבודה טיפוסי

07:00 - השכמה, קפיצות על המיטה עם הקטנה ותפילה.

08:30 - קפה של בוקר. אני מבצע חיבור בין יום העבודה הקודם ליום הנוכחי על ידי ניתוח תוצאות של מודל שרץ במשך הלילה/ מענה על מיילים במידה וישנם. אחת ליום אני מבצע ניטור למודלים שכבר רצים ב-Production ומוודא שהמטריקות הן בטווח הרצוי ושאין חריגות.

13:00-09:00 - עבודה על מטלות אישיות. אני רץ על מספר פרוייקטים במקביל והאחריות לניהול הפרויקטים, החל משלב איסוף הנתונים ועד לשלב המודל הסופי היא כולה שלי. המטלות שלי רשומות על לוח ענק וכך אני יודע מה הסטטוס שלי בכל מטלה. זמן הבוקר מוקדש להתקדמות במטלות, בזמן שמודל אחד מתאמן, אני יכול לקדם פרויקט אחר.

13:00-14:00- ארוחת צהריים עם הצוות.

14:00-15:00 - זמן למידה. אני דואג להמשיך וללמוד באופן עצמאי. יש המון דברים לדעת ולהכיר והטכנולוגיה מתפתחת במהירות. את הידע אני צובר דרך קריאת מאמרים, קורסים און-ליין, בלוגים, פוסטים רלוונטים וכדומה.

15:00-18:00- לוז משתנה. בד"כ המ​שך עבודה על הפרויקטים הקיימים, עדכון סטטוס של המודלים, ישיבות צוות במידת הצורך, שיפור קוד קיים, ביצוע הטמעות טכנולוגיות ועוד.

17:30- יציאה הביתה, חדר כושר, משפחה, זמן אישי​.

מסר לסטודנטים​​​​

במהלך התואר אנו נחשפים להמון קורסים. אמת - חלק ניכר מהקורסים כנראה לא יסייעו לכם בעבודה שלאחר התואר, אבל זו בהחלט ההזדמנות להבין מה מעניין אתכם ובמה אתם רוצים לעסוק בעתיד. הקורסים המתמטיים מפתחים חשיבה והקורסים היותר תכל'ס (קורסי הסטטיסטיקה והתכנות מכינים אתכם לתעשייה). ההמלצה שלי היא לחשוב צעד קדימה ובשנה ג' כבר להתחיל ולהכיר מושגים תעשייתים- אפשר לעשות את זה דרך מיטאפים, להיכנס לקבוצות הנכונות בפייסבוק, להשתתף בסדנאות ושת"פים שיש בין האוניברסיטה לתעשייה ועוד. האקתונים זו בהחלט הזדמנות לבחון את עצמכם וגם להתמודד עם אתגרים תעשייתים. ​

Final.jpg