$$Events$$

25 ינו' 2016
09:00

השנה, הכנס השנתי של האיגוד הישראלי לבינה מלאכותית (IAAI) מתקיים אצלנו באוניברסיטה!

IAAI 2016 POSTER.jpg

הכנס יתקיים ביום שני, ה 25 לינואר 2016, ויוצגו בו מחקרים מקבוצות מחקר שונות בארץ באקדמיה ובתעשייה העוסקות בנושאים שונים של בינה מלאכותית (Artificial Intelligence), כולל:

·         ד"ר ארז כרפס, הטכניון

·         פרופ' ג'ף רוזנשיין, האוניברסיטה העברית

·         ד"ר נעה אגמון, אוניברסיטת בר-אילן

·         פרופ' מור פלג, אוניברסיטת חיפה

·         ד"ר קלאודיה גולדמןGeneral Motors Research

·         ד"ר עודד מרגליתIBM Research

בפתיחת הכנס, פרופ' משה ורדי מ- Rice University ייתן הרצאת אורח. פרופ' ורדי הוא מוביל עולמי בבינה מלאכותית, בין שאר ההישגים והתפקידים הבכירים שהוא ממולא נציין כי פרופ' ורדי הואAAAI fellowfellow of the ACM, זוכה בפרס ACM SIGACT GoedelBlaise Pascal MedalACM SIGMOD Codd AwardIEEE Computer Society Goode AwardEATCS Distinguished Achievements AwardACM Kanellakis וכן IBM Outstanding Innovation Awards (3 פעמים!). בנוסף, הוא העורך הראשי של כתב העת היוקרתי Communication of the ACM.

הכנס כולל גם מושב מיוחד על שילוב AI וסייבר, שכולל הרצאה של פרופ' יובל אלוביץ' מאונ' בן גוריון, ד"ר איתן מנחם מ IBM ועוד. בנוסף, יהיה בכנס פאנל על "AI After 60 Years: Have We Lost Our Way?" שיארגן ד"ר ישי פלדמן מ IBM ויכלול כפאנליסטים את ד"ר איה סופר (IBM), פרופ' גל קמינקא (אונ' בר אילן) ופרופ' שאול מקרוביץ' (טכניון).

פרטים נוספים באתר הכנס​, כולל קול קורא לחוקרים, סטודנטים וחוקרים בתעשייה, להצגת עבודות ופוסטרים.

​​​