אנו חיים בעולם שבו התקשורת לא רק נוכחת, אלא גם משפיעה ומעצבת באופן ישיר או עקיף כמעט כל היבט במציאות הסובבת אותנו. כל זאת בדרכים שלעיתים הציבור הרחב אינו מודע להן.
המחלקה לתקשורת באוניברסיטת בן-גוריון בנגב מקדישה את עבודתה להכשרת דור חדש של סטודנטים- כאלו המבינים את התקשורת החדשה, נושמים אותה, מומחים בה ומסוגלים לתפקד, לחקור ולהנהיג במציאות התקשורתית החדשה.
המחלקה לתקשורת מתמחה במחקר רב-תחומי של עולם התקשורת על שלל גווניו. סגל המחלקה עוסק בתחומים חדשניים הכוללים טכנולוגיות חדשות והשפעתן על החברה, ייצוג מיעוטים בתקשורת ופערים דיגיטליים, עולם הידע והמידע העיתונאי ועוד.
הלימודים במחלקה אינם עומדים בחלל ריק אלא משיקים לתחומי ידע כמו סוציולוגיה, פסיכולוגיה, פוליטיקה וכדומה. לפיכך אנו מעודדים את הסטודנטים שלנו לשלב את לימודי התוכנית עם לימודים במגוון מחלקות שונות.
מה עושים ואומרים תלמידי המחלקה ובוגריה
דברים שחשוב לדעת על המחלקה לתקשורת באוניברסיטת בן גוריון
מבחר קורסים מעניינים במיוחד
סמינר המחלקה לתקשורת- סמסטר ב׳ תשפ״א
הסמינר מתקיים בשעה 12:15, למעט אם מצוין אחרת
23.3
לא סופי
בחירות
Amsterdam School of Communication Research (ASCoR) and the Center for research on Children, Adolescents, and the Media (CcaM).
Adolescents, Wellbeing and Social Media (project AWeSome).
https://us02web.zoom.us/j/8560953080
Meeting ID: 856 095 3080
הפקולטה למשפטים,
אוניברסיטת חיפה
https://us02web.zoom.us/j/84964180402
27.4 (20:00)
הרצאה לזכרו של פרופ׳ מרטין אלטון
Gabelli School of Business,
Fordham University
Cave Paintings to TikTok: The role of social media in human interactions and revolutions
https://us02web.zoom.us/j/86504794619?pwd=V0NBMzlPUldHallseVQzRjRLRUN4dz09
Meeting ID: 865 0479 4619
פרקטיקות קולקטיביות של אימות מידע בקבוצות דיון פוליטי בוואטסאפ
https://us02web.zoom.us/j/89724689344?pwd=RmtpRkxIVlJ4dVV5alIrN3Z0aTh6QT09
Meeting ID: 897 2468 9344
ביה״ס לבריאות הציבור,
מרכז PREPARED
אוניברסיטת בן-גוריון
https://us02web.zoom.us/j/86566240917?pwd=c2NURjIrakpDekhnSlZuR0IxQXZ4Zz09
Meeting ID: 865 6624 0917
שעות קבלה :בניין 72 חדר 540
ימים א’ – ד’ 10:00 – 12:00
בימי קורונה אין קבלת קהל
אתר זה משתמש בעוגיות. המשך גלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש שלנו בעוגיות.