​הקורס מיועד לבעלי תעודה מקצועית סוג 03 בטבחות וותק מקצועי מוכח של שנה, לפחות מתאריך קבלת התעודה או, טבחים בעלי וותק
מקצועי מוכח של 8 שנים, לפחות,ללא תעודה (חובה להציג מסמכים על מספר שנות הניסיון).
 

חלק מנושאי הלימוד:

  • ניהול מטבחים
  • תכנון המטבח
  • ארגון וניהול עובדים
  • ביקורת מזון ומשקאות (מבוא)
  • תזונה, תברואה והגיינה
  • טכנולוגיות מזון
  • רכש וקניינות
  • בטחון וגיהות
  • הכשרת צוות
  • ניהול מערכות הזנה
  • הכנה למבחן מעשי ועיוני
  • דיני עבודה
 
הלימודים מתקיימים בכיתות לימוד ובסדנאות מטבח המצוידות במיטב הציוד החדיש.
 
משך הקורס:
הקורס יתקיים בימי רביעי

 
למסיימי הקורס בהצלחה יוענקו התעודות הבאות:
* תעודת מקצוע סוג 04 בטבחות של משרד הכלכלה
*
תעודת גמר של ביה"ס הבינלאומי למלונאות ותיירות, אוניברסיטת בן-גוריון באילת