chef5.jpgשף (chef) ​- התואר המכובד ביותר לתפקיד הבכיר ביותר בענף הקולינריה, הדורש ידע, ניסיון, יכולת ניהול וכשרון רב. 
קורס ההכנה מותאם לדרישות משרד העבודה ומורכב מלימודים עיוניים בלבד המכשירים לקראת בחינות הגמר וועדת ההסמכה המקצועית.

​הקורס, בהובלת השף מיקי ניר, אשר כיהן כשף ראשי ברשתות בתי המלון במשך 30 שנה, בעל ניסיון עשיר בהדרכה, שותף בכתיבת הבחינות ומשמש כבוחן בועדת ההסמכה המקצועית ובשיתוף השף לוי אוחיון, רכז מגמת הקולינריה באוניברסיטת בן-גוריון באילת ובעל ותק של 40 שנה בתחום.

אופן הלמידה:

הלימודים יתקיימו מרחוק באמצעות אפליקציית "זום" zoom.jpg

השיעורים מוקלטים וניתנים לצפייה חוזרת.            

 

משך הקורס:

הקורס מורכב מ- 25 מפגשים שיתקיימו החל מתאריך 1.3.22, מידי יום שלישי בין השעות 15:00-20:45, לא יתקיימו לימודים לקראת חג הפסח, בחוה"מ, במהלך כל חודש אוגוסט ובתקופת חגי תשרי.

 

תנאי קבלה:

ראיון קבלה ועמידה אחד מהתנאים הבאים:

כובע טבחים.jpgותק של שנה מיום קבלת תעודת סוג 4.

כובע טבחים.jpgותק של שנתיים מיום קבלת תעודת סוג 3.

כובע טבחים.jpg9 שנות ניסיון מוכח עבודה במטבח.​​​​

תעודות גמר:

תעודת מקצוע טבחות סוג 5 (שף)​​​תעודת גמר בינלאומית
תעודת "נאמני תברואת מזון"
מטעם משרד העבודה
ובכפוף למבחנים הממשלתיים
וועדת ההס​מכה.
משרד העבודה והרווחה.png
מטעם ביה"ס הבינלאומי למלונאות ותיירות, אוניברסיטת בן-גוריון- קמפוס אילת.לוגו בית הספר הבינלואמי אילת.png.jpg

מטעם משרד הבריאות
ובכפוף למבחן גמר.לוגו משרד הבריאות.jpg


שכר לימוד:

8,894 ₪, כולל אגרת בחינת נאמני תברואת מזון.

ניתן לשלם את שכר הלימוד בכרטיס אשראי ועד 12 תשלומים, דרך האתר שלנו>>​

לתשלום במזומן, המחאות או העברה בנקאית יש לפנות להנהלת חשבונות, בטלפון: 08-6304537.