​​מקצוע הטבחות מורכב מהסמכה בת 5 שלבים מטבח סוג 1 ועד שף (טבח סוג 5).

הכשרה זו, מקנה ידע חדש ומעבה את הידע המקצועי הקיים, ללומד המעוניין להתקדם בתחום הטבחות לרמת סוג 3. קורס טבחות סוג 3 הינו קורס סיווג מקצועי, הכולל לימודים עיוניים ומעשיים בסדנאות מקצועיות במטרה להכין את התלמידים למבחני הגמר (עיוני ומעשי) מטעם משרד העבודה.

 

תכנית הלימודים:

מגמת הלימוד מכשירה את הלומד לקראת העיסוק בכך שמפתחת אצלו חשיבה יצירתית ורגישות להיבטים אסתטיים תוך לימוד והקניית יכולות ומיומנויות ביצוע של מתכונים שונים ושמירה על כללי הגסטרונומיה.

המגמה מאפשרת ללומד להכיר ולנצל את התכונות של חומרי הגלם השונים, הכלים, הציוד, הטכניקות ושיטות הבישול למיניהן – תוך לימוד והפנמת היידע בנושאים חשובים הכרחיים לביצוע מיטבי ובמקביל מאפשרת ללומד התנסות מעשית בסדנאות.

 

משך הקורס:

הקורס אורך כ-6 חודשים, ומתקיים אחת לשבוע.

 

תנאי קבלה:

לבעלי תעודת מקצוע טבחות סוג 2 – עבודה של 1 שנה לפחות כטבח סוג 2.

לחסרי תעודת מקצוע – ותק בתחום הטבחות של 7 שנים.

48411790_10155721562672096_5299875143730855936_n.jpg

נושאי הלימוד:

- בטיחות וגיהות במטבח.

תברואה ובטיחות מזון.

תזונה.

חישוב עלויות ותמחיר.

שיטות ריכוך.

מתכוני יסוד.

 

תעודות גמר:

וי.jpgתעודת מקצוע – טבחות סוג 3 מטעם משרד העבודה.משרד העבודה.png
וי.jpgתעודת גמר, מטעם אוניברסיטת בן-גוריון​ באילת- בית הספר הבינלאומי למלונאות ותיירות.

marillenknodel-3520530_1920.jpg

 

עלות:

שכר הלימוד הוא ע"ס 6,600 ₪.

שכר הלימוד אינו כולל תשלום עבור אגרות בחינות גמר על סך 288 ₪.

ניתן לשלם את שכר הלימוד בתשלומים באמצעות המחאות ו/או כרטיס אשראי.


למה לרכוש אצלנו הכשרה מקצועית​: 

בית הספר הבינלאומי למלונאות ותיירות, הינו חלק מאוניברסיטת בן-גוריון היוקרתית.

אצלנו תלמדו ממרצים מקצועיים בתחומם, בעלי ניסיון בשטח, אשר ילמדו אתכם את כל מה שתצטרכו לדעת ויותר.

תהנו מיחס אישי מהמרצים ומהצוות המנהלי בקמפוס, אשר ילוו אתכם כל הדרך עד לסיום הלימודים בהצלחה ובמידת הצורך, יסייעו במציאת עבודה בתחום. 

​ 

לפרטים נ​וס​​פים:​

          עדי ידגר  tel.svg  08-6304500               mailto.svg  adiyad@bgu.ac.il    ​​    

עפרה עוזיאל tel.svg  08-630​4543               mailto.svg  shubelly@bgu.ac.il​