בוערת בכם התשוקה להכנת קינוחים ומאפים?

בואו להפוך אהבה למקצוע!

IMG-20180121-WA0007.jpg 

מקצוע הקונדיטאות מהווה את "הדובדבן שבקצפת" בתחום הקולינארי.

בוגרי הקורס נקלטים בברכה ובהערכה בקונדיטוריות יוקרתיות, מסעדות, מלונות ותכניות ריאלטי בארץ וברחבי העולם.​

תכנית הלימודים:

הקורס מיועד לרכישת מיומנויות מקצועיות של טכניקות אפיה וקונדיטוריה והבנה מעמיקה של תורת חומרי הגלם. מגמת הלימוד מכשירה את הלומד לפיתוח חשיבה יצירתית ורגישות להיבטים אסתטיים, תוך לימוד והקניית יכולות ומיומנויות ביצוע של מתכונים שונים ושמירה על כללי הגסטרונומיה הנדרשים בסטנדרטים בינלאומיים של איכות ומצוינות.

התוכנית כוללת לימודים עיוניים והתנסות מעשית בסדנאות, על מנת לספק לתלמיד את כל הידע וההתנסות הנדרשים להשתלבותו המקצועית בתחום. 

משך הקורס:

הקורס אורך כ- 11 חודשים ומתקיים במתכונת של 3 ימי לימוד בשבוע, בין השעות 08:00-15:00.​


דרישות הקורס:

נדרש לעבוד בתחום בהיקף של 24 שעות שבועיות לפחות (סטאז').

נדרשת נוכחות של 80% מסך כל ימי הלימוד.

בסיום הקורס יערכו מבחני גמר מטעם משרד העבודה.

תנאי קבלה:

10 שנות לימוד | מבחן מיון | ועדת קבלה | אישור רפואי.


תעודות גמר:

וי.jpgתעודת מקצוע – קונדיטאות ואפיה סוג 1 מטעם משרד העבודה.משרד העבודה.png
וי.jpgתעודת גמר, מטעם אוניברסיטת בן-גוריון​ באילת- בית הספר הבינלאומי למלונאות ותיירות.​

​עלות:

שכר הלימוד הוא ע"ס 4,166 ₪.

התלמידים יירכשו ערכת כלים, מדים וספרים באופן עצמאי בעלות של כ- 750 ₪.

שכר הלימוד אינו כולל תשלום עבור אגרות בחינות גמר על סך 288 ₪ .

ניתן לשלם את שכר הלימוד ב- 10 תשלומים באמצעות המחאות ו/או כרטיס אשראי.

לחיילים משוחררים – הלימודים מוכרים לתשלום ע"ח הפיקדון הצבאי.


למה לרכוש אצלנו הכשרה מקצועית​: 

בית הספר הבינלאומי למלונאות ותיירות, הינו חלק מאוניברסיטת בן-גוריון היוקרתית.

אצלנו תלמדו ממרצים מקצועיים בתחומם, בעלי ניסיון בשטח, אשר ילמדו אתכם את כל מה שתצטרכו לדעת ויותר.

תהנו מיחס אישי מהמרצים ומהצוות המנהלי בקמפוס, אשר ילוו אתכם כל הדרך עד לסיום הלימודים בהצלחה ובמידת הצורך, יסייעו במציאת עבודה בתחום. 

 

לפרטים נ​וס​​פים:​

          עדי ידגר  tel.svg  08-6304500               mailto.svg  adiyad@bgu.ac.il    ​​    

עפרה עוזיאל tel.svg  08-630​4543               mailto.svg  shubelly@bgu.ac.il​

​​