22 אוק' 2019

​​​

המועצה הירוקה באוניברסיטת בן-גוריון בנגב ('קמפוס ירוק') קוראת לסטודנטים/סטודנטיות בעלי רקע וידע בתחומי האקולוגיה והסביבה להגיש מועמדות למעורבות בתוכנית 'טבע עירוני' של החברה להגנת הטבע, בשיתוף 'קמפוס ירוק'.

הפרס על סך 6,000 ₪ הוא בעבור מעורבות פעילה בפרויקט במהלך סמסטר ב' של שנה"ל תש"ף ובמשך 4.5 חודשים לפחות.

תוכנית 'טבע עירוני' היא שיתוף פעולה בין אוניברסיטת בן-גוריון בנגב, החברה להגנת הטבע ועיריית באר שבע, ומטרתה היא העצמתם של אתרי טבע עירוני בעיר כמרכיבים בזהות המקום של תושביה, תוך הפיכתם למוקדי פעילות שכונתיים ועירוניים ולאתרי טבע הפתוחים לכל. אתר הטבע העירוני בו מתמקד הפרויקט הוא חורשת לון. מעורבות פעילה במסגרת הפרס נדרשת בתחומים הבאים: תיאום בין גורמים ושותפים בפרויקט ובינם לבין נציגי הקהילה, וסיוע בתכנון, קידום, ניהול וסיכום של אירועי טבע קהילתיים שיתקיימו בחורשה. לצד הפרס, סטודנט/ית שיבחרו יזכו באפשרות לקחת חלק בפרויקט חשוב ומשמעותי, תוך התנסות ולמידה אודות אופן הפעילות בארגוני החברה האזרחית.

מתאימים להגשת מועמדות לפרס:
• סטודנטים/סטודנטיות לכלל התארים אשר לומדים באוניברסיטת בן-גוריון בנגב בשנה"ל תש"ף (סטודנט/ית במעמד "פעיל").
• בעלי רקע באחד או יותר מהתחומים הבאים: אקולוגיה, סביבה, תכנון עירוני.
• בעלי יכולת עבודה בצוות.
• בעלי שליטה טובה בעברית ובאנגלית.
• בעלי שליטה טובה ביישומי Office.
• יתרון לתלמידי/תלמידות מחקר בתארים מתקדמים.
• יתרון לבעלי ניסיון בניהול פרויקט.

המעוניינים להגיש מועמדות לפרס מעורבות בפרויקט 'טבע עירוני' ישלחו קורות חיים מלאים בעברית למהדי חסן, רכז ועדת חינוך וקהילה בקמפוס ירוק: mahdiha@post.bgu.ac.il. מועמדים מתאימים יזומנו לר​איון.

המועד האחרון להגשה הוא ה- 31/1/2020 .