$$Events$$

25 נוב' 2020
-12:30

​פורום פי 7- פורום ארגוני הנשים בעיר באר שבע, הוקם ביוזמה של ורד ששון, יועצת ראש העיר לקידום מעמד האישה ושוויון מגדרי, וד"ר הילה רימר יועצת נשיא אוניברסיטת בן-גוריון בנגב להוגנות מגדרית. הכנס הוא תוצר של שיתוף הפעולה בין הארגונים השונים.

בתוכנית:​​

9:45 'אישה קוששה נפשה':
תערוכה פרי יצירתן של נשים נפגעות אלימות השוהות במקלט בהפעלת עמותת יחדיו.
הצצה אל נבכי נפשן של נשים הנתונות במעגל האלימות ואשר החליטו באומץ למלט את נפשן ולבנות לעצמן חיים בטוחים ובריאים יותר.

10:00 פתיחת הכנס דברי פתיחה וברכות:
מר רוביק דנילוביץ – ראש העיר באר שבע
פרופ' דניאל חיימוביץ – נשיא אוניברסיטת בן-גוריון בנגב

10:15-10:40 הצגת ממצאי מחקר הייחודי לכנס – מודעות לנורות האזהרה האדומות:
ד"ר הילה רימר – הפקולטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר באוניברסיטת בן-גוריון, יועצת נשיא אוניברסיטת בן-גוריון להוגנות מגדרית.
ד"ר יעל סנה – מרצה במחלקה לפסיכולוגיה , אוניברסיטת בן-גוריון.
גב' רונית לב ארי – קרימינולוגית, מומחית למניעת אלימות נגד נשים ונערות.

10:40-12:00 הרצאות (כל הרצאה 20 דקות)
גב' עדנה יפה– עו"ס , מאמנת ומנחת קבוצות – 'תמרורי אזהרה- כיצד תזהי טיפוסים של גברים מתעללים?'
גב' מיכל אוריון – עו"ס , מנהלת מקלט החירום של ויצו - סוגיות של אלימות במשפחה בצל מגפת הקורונה.
מר תמיר אשמן – מרצה ומטפל, מנהל הפורום ללימודי גברים. אוניברסיטת תל אביב, מומחה לטיפול באלימות במשפחה – 'להיות זבוב על הקיר'.

12:00-12:30 שאלות ודיון: לאן מכאן?​
מנחה גב' ורד ששון עו"ס - יועצת רה"ע לקידום מעמד האישה ושיוויון מגדרי בעיריית באר שבע.​

לטופס ההרשמה »

תוכנית הכנס - גרסת pdf