תוכנית הלימודים תכלול קורסים במבוא לחדשנות, חדשנות פנים ארגונית, יזמות חברה וסביבה ומימון חדשנות כדי להרחיב ולגוון את הידע בנושא החדשנות והיזמות אשר נרכש בתוכנית גם לצרכים פנים ארגוניים ולצרכי פיתוח חדשנות בכלל. מהצד השני ההתנסות המעשית בפרויקט הגמר בנושא היזמות החברתית וכן הקורס ביזמות הייטק (יחד עם הסדנה הבינלאומית) יקנו לתלמידים את היכולת לפתח ולהוביל מיזמים מסוגים מגוונים בעצמם.
לפיכך, במהלך הלימודים, התלמידים יקבלו הכשרה תיאורטית ופרקטית שתאפשר להם לא רק הבנה תיאורטית עמוקה בתחום היזמות והחדשנות אלא גם ניסיון שטח.
כדי להכשיר את הבוגרים של התוכנית לשוק העבודה, כל אחד מהבוגרים יבצע פרויקט גמר בהנחיה אישית. פרויקט זה, בהיקף של 6 נקודות זכות, מאפשר לתלמידים ליישם את הידע התיאורטי שלהם למיזם פרקטי בליווי אישי. פרט לפרויקט הגמר, יתקיימו קורס ביזמות היי טק וסדנה בינלאומית בשיתוף תלמידי תואר ראשון מאוניברסיטת נוראיסטרן מבוסטון. את הקורס והסדנה ילמד ראובן אולמנסקי שהוא יזם ותיק.
הקורס והסדנה (5 נקז) יקנו לתלמידים הבנה והתנסות בפיתוח ויעוץ לפרויקט סטרטאפ וכן התנסות בינלאומית שתאפשר להם השתלבות חלקה יותר בשוק עבודה גלובלי.
התלמידים נדרשים להכיר את הנהלים בשתי הפקולטות
ולפעול בהתאם להם. אנו עושים מאמצים
להתאים את תכניות הלימודים הדו מחלקתיות, אולם עשויה להיות חפיפה בשעות הלימוד של
הקורסים המוצעים ע"י שתי הפקולטות שלא יאפשרו השלמת הלימודים תוך שישה
סמסטרים. עפ"י שנתון הפקולטה לניהול, אין להירשם לקורסים החופפים בזמן (מלא
או חלקי).
סה"כ הנק"ז לתואר במסלול הדו
מחלקתי נע בין 56.5-59.5 , וסה"כ הנק"ז לתואר נע בין 120-124.5
נק"ז