$$Events$$

בניין 32, חדר 112

סמינר הת​וכנית ללימודי מגדר | מרצה: דורון מוסנזון

על ה​הר​צאה:

הטרוסקסואליות נמצאת בכל מקום. אפילו, מסתבר, בפורנוגרפיה הומוסקסואלית, שבה מוצאים שוב ושוב דמויות של גברים סטריי​טים שמוצאים את עצמם מקיימים יחסי מין עם גברים אחרים. מחקר הדוקטורט שלי עוסק בייצוג מסקרן זה של הטרוסקסואליות. דרך קריאה וניתוח של סרטוני פורנו הומואי מסחרי עכשווי שמציגים דימויים אלו, אני בוחן שאלות הקשורות למשמעות של זהות מינית וליחסים בין הטרוסקסואליות והומוסקסואליות. החלקים השונים של המחקר מתמקדים בפער בין הזיהוי ההטרוסקסואלי לפעילות המינית עם גברים אחרים; בהנגדה של היחסים עם נשים לעומת היחסים עם גברים; ובנוכחות של רגשות "לא צפויים" כמו גועל, בוז, ועצב. היבטים מגוונים אלו חושפים חלק מהדינמיקה של דמיון ושוני העומדת במרכז ההבנייה של הומוסקסואליות והטרוסקסואליות.

על ה​מ​רצה:

דורון מוסנזון הוא דוקטורנט בתוכנית ללימודי מגדר באוניברסיטת בן-גוריון. עבודת הדוקטורט שלו, "Straight Guys for Queer Eyes", בהנחיית ד"ר עמליה זיו, בוחנת דימויים של הטרוסקסואליות בפורנוגרפיה הומוסקסואלית. עבודת התזה שלו בתוכנית ללימודי תרבות וההתמחות בלימודי מגדר באוניברסיטה העברית, בהנחיית ד"ר דנה קפלן, עסקה בתפיסות של הדדיות בספרי הדרכה למין אוראלי.​