$$Events$$

15 יונ' 2021
-21:30

גן אודי (מול הפקולטה לניהול)

​​

הפקולטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר מתכבדת להזמין את בוגריה ומשפחותיהם, סטודנטים, סטודנטיות ושותפים לדרך ליום השיא ​​הפקולטי

ביום זה יערך הפניניג בסימן חזון הפקולטה "ניהול מוביל חברה" ויאפשר למשתתפיו להיחשף לתוצרים של תלמידי.ות הפקולטה, לפגוש ולשמוע דמויות מפתח בחברה ובכלכלה הישראלית, להכיר בוגרות.ים ממחזורים קודמים ולצפות בטקסים המרגשים בהם המוסמכים החדשים (בוגרי תש"ף) מקבלים את התארים הראשונים והשניים.

​הצגת פרויקטי הגמר | 16:00-18:00

​סטודנטים/ות של הפקולטה בשנת לימודיהם האחרונה, יציגו את תוצרי פרויקט הגמר בפני צוותי שיפוט, אורחים מהארגונים עבורם בוצע הפרויקט ועוד.

אירועי מועדון הבוגרים | 18:00-20:00

אירועים דינאמיים ואנרגטיים הממוקדים בביסוס קשרים, חשיפה לעולמות תוכן חדשים ואין סוף הזדמנויות. הפעילות תכלול את הצגת מועדון הבוגרים; אירוע ספידייטינג עם גורמים מובילים במשק; אירוע נטוורקינג מונחה וחוויתי; הרצאה של פרופ' איתמר גרוטו ועוד.​ לפרטים נוספים ולהרשמה לאירוע מועדון הבוגרים​ »

טקסי הענקת תארים ​| 20:00-21:30

לאחר שנה שבה לא יכולנו להעניק את התארים במפגש פנים אל פנים, אנו נרגשים לארח את בוגרי ובוגרות תש"ף לקבלת תעודות בוגר.ת (לתלמידי תואר ראשון) ותעודת מוסמך.ת (לתלמידי התואר השני).

רשימת מתחמי הענקת התארים:​

» התוכניות למנהלים - בניין סם גורובוי למדעי הטבע
»​ המחלקה למנהל עסקים - כיכר קאמינגס
»​ המחלקה לניהול- גן אודי