$$Events$$

30 נוב' 2022

אולם ג'ויה קלייר זוננפלד (בניין 73)

הנכם מוזמנים לטקס שיתקיים ביום רביעי, ו' בכסלו תשפ"ג, 30.11.2022
באולם ג’ויה קלייר זוננפלד, קריית האוניברסיטה ע”ש משפחת מרקוס, באר-שבע​

התכנסות

טקס

ברכות:

כבוד נשיא המדינה, יצחק הרצוג
פרופ' דניאל חיימוביץ, נשיא האוניברסיטה
פרופ' חיים היימס, רקטור האוניברסיטה

מקבלי האות:

גילה בלאיש - מנהלת תיכון בדימוס כהוקרה על תרומתה למערכת החינוך
ופעילותה הציבורית המגוונת למען החברה.

ערן דורון ראש המועצה האזורית רמת נגב, על פעילותו הציבורית למען תושבי הדרום, פיתוח הנגב וקידום החברה הישראלית על שלל גווניה.

פרופ' אלון חן ​- נשיא מכון ויצמן ובוגר אוניברסיטת בן-גוריון בנגב כהוקרה על תרומתו ופעילותו הרבה לפיתוח וקידום האקדמיה בישראל.

הרמטכ"ל רא"ל אביב כוכבי ​- ראש המטה הכללי, כהוקרה על תרומתו ההיסטורית לעתיד ישראל כרמטכ"ל החתום על עליית אגף המודיעין ואגף התקשוב לנגב

פרופ' נחום פינגר - מראשוני המחלקה להנדסת תעשייה וניהול באוניברסיטת בן-גוריון בנגב, כיהן כרקטור האוניברסיטה (2002-1994) וכסגן יו"ר המועצה להשכלה גבוהה, כהוקרה על תרומתו למחקר ולפיתוח האוניברסיטה.

לסטר קראון איש עסקים פילנתרופ כהוקרה על המחויבות העמוקה שלו למדינת ישראל, האמונה בתפקיד החינוך והמחקר לבניית הארץ ולחיזוק החברה הישראלית.

חנה רדו - יזמת עסקית וחברתית, מייסדת קבוצת העסקים החברתיים "קבוצת תשעשרה", כהוקרה על תרומתה לקידום תעסוקה איכותית לנשים בפריפריה הגאוגרפית הרחוקה של ישראל.

לאחר הטקס תתקיים קבלת פנים

​האירוע מונגש.
להתאמת נגישות אישית או לפרטים נוספים נא לפנות לדוא"ל: BGUVIPevents@bgu.ac.il

לתשומת לבכם.ן: בשל סידורי האבטחה, ההתכנסות תחל בשעה 17:00.

» אנו ממליצים להקדים להגיע ולהימנע מנשיאת תיקים
» יש להצטייד בתעודה מזהה