10 אוג' 2022

​​​​​אוניברסיטת בן-גוריון בנגב מזמינה יחיד/ה קבוצה או ארגון בישראל, בעלי פעילות אקדמית, מחקרית או ציבורית בנושא או בתחום התורמים לקידום מימוש החזון בעניין תקווה ישראלית: ייצוג ראוי של ארבעת השבטים בחברה הישראלית, קירוב לבבות ויצירת שותפות ביניהם.

גובה הפרס: 5,000 ש"ח

בחינת הבקשות:

ועדה לאומית ברשות מוביל תכנית 'תקווה ישראלית' באוניברסיטה, המורכבת מאנשי ונשות ציבור ואקדמיה, תבחן את המועמדויות ותכריז על הזוכה/ים עד חודש. הוועדה תבחן את הבקשות שתוגשנה אליה.

בבחינת הבקשות תתחשב הוועדה בין היתר, בנושא הפעילות, במקוריותה, באיכותה ובהיקף ההשפעה שלה. הפרס יוענק באירוע שתקיים האוניברסיטה (בהתאם להנחיות).

פרטים נוספים, שאלות ומועמדויות יש להגיש עד לתאריך 04.09.2022, ח' באלול תשפ"ב, לדוא"ל: Israelihope@post.bgu.ac.il

*שאלות ובקשת הבהרות ניתן לשלוח אף הן למייל שלעיל עד למועד ההגשה.

פרטים מלאים בקולות קוראים:

קול קורא בעברית
طلب تقديم ترشيح لجائزة "الامل الاسرائي ي ل" لتشجيع التعددية وال ر شاكة داخل المجتمع الإسرائي ي ل​