20 נוב' 2014

Wearsheva.PNG
מרתון אל תוך הלילה, המפגיש כ- 200 מפתחים, אנשי הייטק, סטודנטים וחברי סגל במטרה לקדם פיתוחים בנושא מחשוב לביש.

אירוע האקתון ימשך אל תוך הלילה עד מחר יום שישי
(21.11) באוניברסיטת בן-גוריון בנגב, בבניין הפקולטה לניהול.

האירוע נערך כחלק מאירועי שבוע היזמות הבינלאומית באוניברסיטה ומובל על ידי מרכז בנג'יס לניהול ויזמות היי-טק, הפקולטה לניהול ע״ש גילפורד גלייזר בשיתוף Google ,Wix, אינטל ב"ש, GDG ו- JVP.

במסגרת ההאקתון חברת אלביט מערכות בשיתוף החממה הטכנולוגית של אלביט "אינקיוביט", הציגו הבוקר לסטודנטים את אחד הפיתוחים המתקדמים בתחום – 'החייל הדיגיטלי', מגוון רחב של טכנולוגיות לבישות המשמשות את צה"ל וצבאות נוספים בעולם לשיפור המידע המועבר מהשטח. החיילים המשתמשים כיום בשטח בפיתוחים של אלביט מצוידים בין היתר במחשב זעיר הממוקם על חזית האפוד, מכשיר תצוגה מוסווה המולבש על המותן ומגוון חיישנים האומדים זוויות ומרחק.

'האקתון WearSheva' -  מתקיים זו השנה השנייה באוניברסיטת בן-גוריון מתוך מטרה ליצור מפגש בין מפתחים, אנשי היי-טק, סטודנטים וחברי סגל. השנה מתמקד ההאקתון בפיתוחים הנוגעים למחשוב לביש (תוכנה וחומרה). האירוע מתקיים בסגנון מרתון בן 28 שעות אל תוך הלילה בשיתוף בין מרכז בנג'יס ליזמות וניהול היי-טק, Wix, Intel, GDG, Google ו-JVP ויאפשר למשתתפים להיעזר במנטורים מקצועיים, לקחת חלק בהרצאות אורח ולהתחרות על פרסים יקרי ערך, בדרך לפיתוח שישנה את עולם המחשוב הלביש. ההאקתון מתקיים במתחם שכולל מחשוב מתקדם, ציוד לבחינת הפיתוחים, מדפסות תלת מימד ועוד.

לדברי מנהלת מרכז בנג'יס ליזמות וניהול היי-טק, פרופ' דפנה שורץ: " מרכז בנג'יס ליזמות וניהול היי-טק, באמצעות מגוון רחב של פרויקטים, פעילויות ואירועים ייחודיים, מנסה להוביל ליצירת אקו-סיסטם של יזמות וחדשנות ובכך לתרום לקידום צמיחה כלכלית בכלל והנגב בפרט. אירועי שבוע היזמות הבינלאומי מאפשרים לסטודנטים, אנשי סגל, אנשי היי-טק, יזמים וחובבי טכנולוגיה להיחשף לעולמות תוכן מגוונים הנוגעים ביזמות וחדשנות, לקבל כלים יישומיים, לתת ולקבל משוב על רעיונות, ליצור קרקע  פוריה לשיתופי פעולה ועוד. פעילויות אלו מוכיחות את המחויבות הגבוהה שיש לאוניברסיטה לפיתוח האזור ולקהילה בכלל".

לפרטים נוספים – מרכז בנג'יס ליזמות וניהול היי-טק
דוא"ל : bengisc@som.bgu.ac.il טלפון : 08-6479801