12 ספט' 2018

שיתוף הפעולה הפורה בין המחלקה לתקשורת באוניברסיטת בן-גוריון בנגב לבין 'רדיו דרום', גוף התקשורת המרכזי באזור הדרום, יימשך גם בשנת הלימודים תשע״ט. במהלך שנת הלימודים הקודמת יצאו סטודנטים וסטודנטיות מהמחלקה לתקשורת להשתלמות והתנסות מעשית באולפני הרדיו, הממוקמים קרוב למעונות ג׳. התלמידים התנסו בהיבטים שונים של העשייה הרדיופונית - החל מהפקה טכנית ועד לשידור תוכניות בפועל. מרבית הסטודנטים והסטודנטיות שהשתתפו בתכנית מועסקים היום ב'רדיו דרום' כעובדים מן המניין.

לאור ההצלחה, בתחילת שנת הלימודים הנוכחית ייערך סבב נוסף של מיונים וקבוצה של 15 סטודנטים הלומדים לתואר ראשון במחלקה לתקשורת יצטרפו לעשייה הענפה בתחנה.

״הפרויקט הוא הצלחה מסחררת" אומר ד״ר נועם תירוש, אשר מוביל את הפרויקט מטעם המחלקה לתקשורת. "התלמידים המצוינים של המחלקה נחשפים לעשייה תקשורתית מעשית וברדיו נהנים מהידע התיאורטי העשיר איתו מגיעים התלמידים שלנו. במחלקה אנו מאמינים בשיתופי פעולה עם גופי תקשורת מקומיים בבאר שבע ובאזור הנגב. הפרויקט המשותף עם רדיו דרום הוא דוגמה מצוינת לעשייה רבת משמעות שמערבת סטודנטים, חברי וחברות סגל ומובילי דעה מקומיים, עשייה המממשת את חזון האוניברסיטה שחרטה על דגלה את המעורבות בעיר בפרט ובנגב בכלל״.

הסטודנטים במהלך הפעילות באולפן רדיו דרום | | צילומים: רדיו דרום הסטודנטים במהלך הפעילות באולפן רדיו דרום | | צילומים: רדיו דרום הסטודנטים במהלך הפעילות באולפן רדיו דרום | | צילומים: רדיו דרום
הסטודנטים במהלך הפעילות באולפן רדיו דרום | צילומים: רדיו דרום