$$Events$$

22 נוב' 2017

אודיטוריום הארי וקרול סאל (אולם 202), בניין אלון לטכנולוגיה עילית (37)

המרכז על שם לין ווויליאם פרנקל של המחלקה למדעי המחשב יערוך ב-22 בנובמבר סמינר
לרגל הענקת תואר ד"ר לשם כבוד מאוניברסיטת בן-גוריון בנגב לפרופ' שפי גולדווסר
.

פרופ' גולדווסר היא מן החוקרים הבולטים ביותר בעולם בתחום התיאוריה של מדעי המחשב. הישגיה הרבים בתחומי הקריפטוגרפיה, תורת הסיבוכיות ותורת המספרים החישובית זיכו אותה בפרס טורינג (Turing award) לשנת 2012 (יחד עם סילביו מיקאלי), שהוא הפרס החשוב ביותר המוענק למדעני מחשב, בשני פרסי גדל (Gödel Prize), שהוא הפרס היוקרתי השני במעלה למדעני מחשב, בפרס RSA Award in Mathematics, ובפרסים חשובים נוספים רבים. גולדווסר הינה פרופ' להנדסת חשמל ולמדעי המחשב ב-MIT ופרופ' למדעי המחשב ומתמטיקה שימושית במכון וייצמן. לאחרונה מונתה למנהלת מכון סימונס היוקרתי של אוניברסיטת ברקלי לחקר התיאוריה של מדעי המחשב.

בסמינר, שייערך בנוכחות פרופ' גולדווסר ובנוכחות בעלה פרופ' ניר שביט, ינתנו הרצאות בתחומים שונים של התיאוריה של מדעי המחשב ע"י חוקרים מן הבולטים בתחומם.

10:15 - Gathering
10:45 - Opening Remarks and Greeting by Prof. Zvi HaCohen and Prof. Amos Beimel
11:00 - Hypertrees, Prof. Nati Linial
11:40 - Submultiplicative Glivenko-Cantelli and Uniform Convergence of Revenues, Prof. Yishay Mansour