22 יונ' 2015
poriya.jpg
ד"ר נעמה עצבה-פוריה (בתמונה) מן המחלקה לפסיכולוגיה היא הזוכה ב'פרס צ'רלס רוט' למרצה המצטיין ביותר'. הפרס יוענק לה בטקס להענקת פרסי הצטיינות בהוראה ובמחקר שיתקיים ב-29 ביוני.

הפרס היוקרתי מוענק זו השנה השישית, והוא מאפשר לסטודנטים להוקיר מרצה שהייתה לו השפעה מכרעת על חייהם בכלל ועל חייהם האקדמיים בפרט. הפרס נוסד על-ידי לני רוט לכבוד אביו, פרופ' צ'ארלס רוט.

באותו מעמד יוענק 'פרס גלאט למצוינות בהוראה'. הפרס מוענק בשמו של עו"ד הרמן גלאט לזכר הוריו לובה ודיוויד גלאט ז"ל, שהיו אוהבי ישראל וחברים פעילים בתנועה הציונית בארה"ב. השנה יוענק הפרס לשני מרצים מצטיינים: ד"ר דניאל מרקייביץ' מן המחלקה למתמטיקה וד"ר שרון פרדו מן המחלקה לפוליטיקה וממשל.

בטקס החגיגי, שיציין את סיומה של שנת הלימודים האקדמית, תעניק האוניברסיטה פרסים ותעודות הוקרה ל-24 חוקרים ומרצים מצטיינים. המרצים נבחרו על בסיס תוצאות סקר איכות ההוראה שנעשה בקרב הסטודנטים.

תלמידי הפקולטה למדעי הטבע בחרו בפרופ' כרמי פז, פרופ' אולג קריצ'בסקי, ד"ר דניאל מרקייביץ', וד"ר אבי גורן.

תלמידי הפקולטה למדעי ההנדסה העניקו את הציונים הגבוהים ביותר לפרופ' אשר ברנר, פרופ' משה שוורץ, פרופ' יניב גלבשטיין, פרופ' דוד פוקס, וקובי בן-משה.

המרצים המוערכים ביותר בפקולטה למדעי הבריאות הם: ד"ר גל יום-טוב, ד"ר חן קוגל, ד"ר אלי לואיס, ד"ר דגן שוורץ, ויואב גימון.

הסטודנטים מן הפקולטה למדעי הרוח והחברה ציינו לשבח את פרופ' נירית בן-אריה דבי, ד"ר נעמה עצבה-פוריה, ד"ר יריב פניגר, ד"ר איתי קלוג, ד"ר שרון פרדו, ד"ר דורית סגל-אנגלצ'ין, וד"ר גיא רופא.

מהפקולטה לניהול על שם גילפורד גלייזר נבחרו כמרצים מצטיינים: פרופ' מיקי מלול, פרופ' גיא בן-פורת, וד"ר תמר איצקסון.

פרטים נוספים יופיעו בגיליון הקרוב של 'אבג', העיתון הרשמי של אוניברסיטת בן-גוריון בנגב.