27 נוב' 2016

NextTechHeader.jpg

הכנס הבינלאומי לטכנולוגיות מתקדמות, שיתקיים ביום רביעי הקרוב, ה-30.11.2016 בפארק ההייטק הסמוך לאוניברסיטת בן-גוריון בנגב, הוא מפגש ראשון מסוגו בישראל של העוסקים בפיתוחים הטכנולוגיים המתקדמים ביותר מהתעשייה העולמית ומהאקדמיה. הכנס הוא יוזמה של כתב העת "ישראל דיפנס", פארק ההיי-טק, חברת גב-ים נגב, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב, העיר באר-שבע וסייברטק - האירוע העולמי של תעשיית הסייבר.

הכנס נערך בפעם הראשונה בתחום פארק ההיי-טק החדש של באר שבע, בו הוחלט להקים את מרכז הסייבר הלאומי CERT-IL, בהשתתפות חברות ענק בינלאומיות וישראליות, חברות סטארט-אפ וגופי המחקר המתקדמים ביותר בישראל.

בכנס תהיה הופעה ראשונה של מנהל המכון הביולוגי בנס ציונה, פרופ' שמואל שפירא, הכרזות של התעשייה האווירית, אוניברסיטת בן-גוריון ו-PAYPAL, תערוכת טכנולוגיות ורובוטיקה בהשתתפות אלביט, DELL, IBM, טלקום, EMC ועוד.

בהשתתפות בכירים בעולם הסייבר מהארץ ומהעולם ​
בכנס ישתתפו גם ראש מטה הסייבר הלאומי, מושל מדינת מיסיסיפי, מדענים בכירים מהמכון הביולוגי בנס ציונה, ראש עיריית באר שבע, קצין הקשר הראשי בצה"ל ונשיאת אוניברסיטת בן-גוריון. כמו כן, ייחשפו 30 חברות סטארט אפ חדשות בתחומי E-Health, FinTech, רובוטיקה, HLS וסייבר. בתערוכה המרכזית במסגרת הכנס ניתן יהיה להיחשף לטכנולוגיות המחר ולפיתוחים פורצי דרך של אוניברסיטת בן-גוריון בתחומי הרובוטיקה, רכבים אוטונומים ומדעי המח.

במסגרת אירועי NexTech Beer-Sheva יתקיים פאנל מיוחד בנושא מעבר יחידות הטכנולוגיה העילית של צה"ל לדרום במסגרת מעבר צה"ל לנגב, בהשתתפות בכירים במערכת הביטחון ומשרדי הממשלה.

לאירועי NexTech Beer-Sheva צפויים להגיע משלחות ומשתתפים מכל העולם. לצד הכנס ייערכו מפגשי B2B ולראשונה יתקיימו פאנלים ייחודיים ואקסקלוסיביים במתחמי מרכזי הפיתוח השונים ברחבי הפארק, כגון רובוטיקה, סייבר, בינה מלאכותית ועוד.

בסיום אירוע הטכנולוגיות ייערך יריד אוכל בהשתתפות מיטב המסעדנים בדרום הארץ.

לאוניברסיטה ייצוג נרחב של חוקרים ומרצים, ובהם: פרופ' ברכה שפירא, ד"ר דוד זרוק, פרופ' דן בלומברג, פרופ' קובי בורטמן.

ההרשמה לסטודנטים ולחברי הסגל ללא עלות. להרשמה ופרטים נוספים באתר הכנס