$$Events$$

31 מאי 2016
-15:00

רחבת קרייטמן

ביריד, המייצר הזדמנות לצמיחה ולהתפתחות במגוון כיווני קריירה עתידיים, משתתפים 88 חברות וארגונים בעלי אוריינטציה טכנולוגית, כלכלית, ניהולית וחברתית

מרבית החברות הפועלות בפארק גב-ים נגב לתעשיות עתירות ידע הצמוד לאוניברסיטת בן-גוריון בנגב, ישתתפו ביריד התעסוקה השנתי של האוניברסיטה, שיתקיים ב- 31.5.2016, בארגונו של המרכז לפיתוח קריירה בדיקנאט הסטודנטים, בשיתוף מרכז לאודר לקידום התעסוקה בנגב.

בין החברות, המקיימות שיתופי פעולה הדוקים עם האוניברסיטה, נמצאות חברות כמוEMC , אלביט-סיגמאביט, Dalet, נס טכנולוגיות, רד תקשורת, אודיוקודס, ו-  JVP CYBER LABS. אליהן מצטרפות חברות מהמובילות במשק המקפידות לקחת חלק ביריד התעסוקה מדי שנה ושנה- טבע, כימיקלים לישראל (כי"ל), רפאל, הקריה למחקר גרעיני (קמ"ג), התעשייה הצבאית והתעשייה האווירית, אלביט, צ'ק פוינט, מרוול ועוד.

השנה  הצטרפו ליריד חברות חדשות: בידלגו, מלון ריץ' קרלטון, 3DSYSTEMS
LivePerson, קמביום ועוד. משטרת ישראל מגייסת ביריד לשלוש מחלקות שונות: המז"פ, תכנית צוערי שוה"ם, ומשטרת מחוז ירושלים המבקשת לתגבר כוחותיה.

המשרות המוצעות הן לסטודנטים (משרת סטודנט) והן לבוגרים, מייצרות הזדמנות לצמיחה ולהתפתחות במגוון כיווני הקריירה העתידיים. ביריד ייקחו חלק מספר עמותות המעסיקות בוגרי מדעי הרוח והחברה, כעמותת "אחרי", תוכנית מגשימים, ומסע ישראלי.

yarid052016.PNG

חוברת יריד התעסוקה