01 פבר' 2022

היי כולם!
שמי נדב בכר, אני בן 24, שנה שנייה בהנדסת ביוטכנולוגיה באוניברסיטת בן גוריון בנגב. אני מתאמן בג'ודו מגיל 4, בעבר התאמנתי באופן מקצועי בנבחרת ישראל והייתי אלוף ישראל עד גיל 18 ועכשיו אני חלק מנבחרת הג'ודו של האוניברסיטה. אני מאוד אוהב להתחרות, אוהב להציב מטרות ולהשיג אותן ומת על גלידת פיסטוק! בעבר הדרכתי בארגון "לתת" קבוצה של נערים ונערות, ואני חולם להקים חברה לפיתוח תשתיות בעולם השלישי בדגש על גישה אמינה ורציפה למים נקיים וטריים. הייתי רוצה לשפר את תנאי המחייה של אנשים ברחבי העולם הסובלים מהיעדר תשתיות ותנאים בסיסיים הנראים לנו כמובנים מאליהם.
צ'רצ'יל נותן לי הרבה השראה בדברים שאני עושה, אני חושב שהוא אינטליגנט ואמיץ עם יכולות ביטוי מרשימות ומשכנעות, הוא התמודד בצמתים מאוד משמעותיים והצליח לנווט את העולם המערבי לניצחון. בלידרס למדתי שלתהליך בניית סטארט-אפ יש סדר ושההתרחשויות אינן אקראיות. נראה לי פתאום שהאפשרות להקים סטארט-אפ הרבה יותר ישימה כשיש לך מספיק אמביציה ומוטיבציה. אני שמח לקחת חלק בתכנית המשמעותית ומאחל לכל החברים בתכנית שתהיה לנו שנה משמעותית ומלאה בעשייה!
רוצה להיות לידר?
לפרטים נוספים על התכנית והשארת פרטים - כנסו לאתר שלנו 👇