11 יול' 2021

​​​​​​​

​במסגרת שיתופי פעולה של הפקולטה למדעי ההנדסה עם חברות בתעשייה, התארחו חברי סגל בית הספר להנדסת חשמל ומחשבים במרכז המחקר והפיתוח של מיקרוסופט ישראל.

את הביקור אירח ד"ר תומר סיימון, המדען הראשי, מיקרוסופט ישראל מחקר ופיתוח​. מטרת הביקור הייתה יצירת שיתופי פעולה מחקריים בין חוקרי בית הספר לבין מחלקת מחקר ופיתוח במיקרוסופט.

הביקור כלל סיור במתקנים המפוארים בבית מיקרוסופט החדש בהרצליה פיתוח, ומפגש בסגנון שולחן עגול, במסגרתו הציגו החוקרים את מחקריהם למנהלי קבוצות המחקר והפיתוח וקיימו דיון במטרה לאתר הזדמנויות לשיתופי פעולה.

במפגש נכחו כ-100 עובדי מיקרוסופט ישראל.

במפגש השתתפו מטעם הפקולטה: פרופ' בעז רפאלי, ראש בית הספר להנדסת חשמל ומחשבים; החוקרים ד"ר שלמה גרינברגד"ר ניר שלזינגרד"ר יהודה בן-שימול ופרופ' מיכאל סגל; הדוקטורנטים ארז מנור ומשה בן סימוןג'יל צימרמן ומיטל דבש, אחראיות קשרי תעשייה בפקולטה למדעי ההנדסה.

שיתוף פעולה זה הינו חלק מפעילות יזומה במסגרת הקמתו של מועדון קשרי התעשייה בפקולטה למדעי ההנדסה.

EceMicrosoft2021-1.jpg​צילום: דוברות מיי​קרוסופט