אודות מרכז הספורט:

מרכז הספורט והנופש של אוניברסיטת בן-גוריון בנגב הוקם לפני יותר מ-30 שנה תוך חזון להענקת שירותי ספורט ונופש לסטודנטים הלומדים באוניברסיטה ולמשתמשים חיצוניים. תחילה נבנתה בריכת שחייה אחת בלבד ובמשך השנים נבנו מבנים נוספים.

כיום מרכז הספורט משתרע על שטח של כ-30 דונם של מרחבים ירוקים המשרים אווירה של שלווה ורוגע ומתקני ספורט רבים ומגוונים: בריכה פתוחה חצי אולימפית, בריכה מקורה חצי אולימפית הכוללת מתחם מלתחות לנשים וגברים ו-4 חדרי סאונה (רטובה ויבשה), בריכת פעוטות, בריכת שחייה לימודית המשמשת למתן שיעורי שחייה בתקופת הקיץ, חדר כושר מחודש ומקצועי, 6 מגרשי טניס, אולם ספורט המשמש למשחקי כדורסל, כדורעף וקט-רגל, מגרש רב תכליתי פתוח המשמש למשחקי כדורסל וקט-רגל  ומגרש כדורעף חופים.

משירותי המרכז נהנים כ-18,000 סטודנטים וכ-5,000 מנויים חיצוניים, אשר משתמשים במגוון המתקנים, משתתפים בחוגים אקדמאיים ובחוגי פנאי ולוקחים חלק בקורסי המדריכים המגוונים המתקיימים במקום במסגרת "קמפוס הישגים".

במרכז הספורט מועסקים מספר רב של בעלי מקצוע מהטובים בתחומם, בעלי ידע מקצועי נרחב, שנות ניסיון מרובות ורצון לתת שירות ללקוחות המרכז.

בשנים האחרונות מרכז הספורט נמצא בתנופת התחדשות במטרה לשמש כמוקד איכותי ביותר לספורט, כושר גופני, סגנון חיים, בילוי ופנאי ובכדי להרחיב ולשדרג את התשתית הפיזית ואת הפעילות על מנת לאפשר כמות משתמשים גדולה יותר, תוך שימוש נוח ומהנה.

אני עושים כל מאמץ להנעים את שהותכם במרכז הספורט, אנא סייעו לנו לשמור על ניקיון ותקינות המקום.

למחירונים לחץ כאן

לשעות פעילות מרכז הספורט לחץ כאן