פברואר 2025
רישום לקורסים, סמסטר ב' תשפ"ה - תאריכים ודגשים
סטודנטיות יקרות וסטודנטים יקרים,
סמסטר ב' בפתח והוא יתחיל ביום ראשון ט"ז באדר תשפ"ה, 16 במרץ 2025.
הרישום לקורסים יתבצע באמצעות האינטרנט בתאריכים הבאים (פתיחת החלונות תיעשה באופן הדרגתי ואקראי):
שנה ג' - יום שני, 24.2.25 בשעות 9:00-12:00 (בהדרגה) ומ 12:01 עד 23:59 (כולם)
וגם 25-26 .2.25 משעה 16:01 ועד 23:59
2.3.25 משעה 16:01 ועד 23:59
שנה ב' - יום רביעי, 26.2.25 בשעות 9:00-12:00 (בהדרגה) ומ 12:01 עד 23:59 (כולם)
וגם 2.3.25 משעה 16:01 ועד 23:59
שנה א' - יום ראשון, 2.3.25 בשעות 9:00-12:00 (בהדרגה) ומ 12:01 עד 23:59 (כולם)
משרתי מילואים הנמצאים בשירות פעיל ללא גישה למערכות האוניברסיטה ביום הרישום לקורסים, מתבקשים לפנות אלינו מבעוד מועד ואנו נסייע לכםן עם הרישום.
הרישום לקורסים בתאריכים הנ"ל יתבצע בהתאם ל"חלונות זמן אישיים" שיקבעו מראש באופן אקראי (כלומר, לכל סטודנט תיקבע שעת ההתחלה ושעת הסיום בה ניתן יהיה לבצע הרישום במסגרת הימים הזמנים הרשומים מעלה). כדי לבדוק באילו שעות הינכם רשאים לבצע רישום, אנא הכנסו אל פורטל הסטודנטים – הקישורים שלי – אזור אישי מנהל תלמידים - חלונות זמן לרישום לקורסים, כ-5 ימים לפני תחילת הרישום באינטרנט.
תקופת השינויים תתקיים בין ה 16.3.25 משעה 16:00 ועד 30.3.25 בשעה 13:00 .
הודעות כלליות:
- תלמידי שנה א' שטרם עשו זאת, חייבים להירשם לקורס "הכרת הספרייה" 240-1-0001 וללומדה להכרת החוק והנהלים למניעת הטרדה מינית 900-5-5001.
- המערכת הממוחשבת בודקת עמידה בתשלומים של סמסטר א' תשפ"ה ותשלום חובות קודמים. במידה וישנו חוב מסמסטר א', המערכת לא תאפשר לערוך רישום לקורסים.
- הרישום לקורסים הינו באחריותכםן. לאחר ביצוע הרישום, יש לוודא כי כל הקורסים אליהם נרשמת מופיעים בתדפיס הרישום לקורסים. לאחר תום תקופת השינויים לא יתקבלו בקשות להוספת/ביטול קורסים (למעט בקשות במסגרת מתווה המילואים).
- הרישום לקורסי בחירה הוא על בסיס מקום פנוי בלבד.
- האיסור על הרשמה לשני קורסים (או יותר) המתקיימים באותם ימים/שעות תקף במידה ומדובר בקורס של שפה זרה ו/או קורס אנגלית. בכל קורס אחר על המרצה לרשום בפרוש בסילבוס אם יש חובת נוכחות בקורס. במקרה כזה על הסטודנט לדאוג לקבל מכל מרצה אישור על רישום לקורס חופף בו יצוין כי החפיפה אושרה בין קורס X לקורס Y. על הסטודנט לשמור בידיו את האישורים עד תום שנת הלימודים.
- על פי כללי האוניברסיטה לא תתאפשר הרשמה מאוחרת לקורסים לאחר תום תקופת השינויים (למעט הרשמה מאוחרת עפ"י מתווה המילואים).
- חזרה על קורס לשיפור ציון – לא ניתן להירשם באופן עצמאי, יש לפנות אל המזכירות ולקבל על כך אישור אקדמי – לאחר מכן רק רכזת הסטודנטים יכולה לרשום הסטודנט לקורס זה.
- לאחר הרישום לקורסים ניתן להפיק אישורי לימודים באופן עצמאי. אישורים המופקים על ידי המזכירות כרוכים בתשלום.
- סטודנטים שלא השלימו את חובות האנגלית, כנדרש על פי הודעת הקבלה, יהיו חייבים ללמוד אנגלית בסמסטר ב' תשפ"ה. ככלל, יש לסיים את כל חובות האנגלית עד תום השנה השנייה ללימודים באוניברסיטה.
- סטודנטים שלא יבצעו רישום לקורסים עד תום תקופת השינויים ולא יודיעו למזכירות על רצונם לצאת לחופשת לימודים/להפסקת לימודים, יופסקו לימודיהם בגין "אי רישום לקורסים" (למעט משרתי מילואים). החזרה ללימודים תעשה על ידי חידוש הרשמה דרך מדור רישום.
- אנא עקבו בתקופה זאת באופן עקבי אחר הודעות הנשלחות מאיתנו.
- תלמידי שנה ג' הסוגרים את התואר בסוף שנה"ל תשפ"ה – יש לוודא כי הנכםן מגיעים למעמד סגירת התואר עם כל החובות הנדרשים, כמפורט בתוכנית הלימודים. אנא קיראו את השנתון היטב (נמצא באתר).