carpenter-working-woodworking-side-view.jpg

צוות בית מלאכה

הצוות מונה 5 עובדים, מנהל + 3 עובדים שכולם ברמה מקצועית גבוהה בתחום העיבוד שבבי ממוחשב וקונבנציונלי + מזכירה מקצועית.

לצוות בית המלאכה יש ניסיון של עשרות שנים במגבן טכנולוגיות ייצור ואמצעי ייצור כולל עבודה עם ייצור ממוחשב, הרכבות מדידות ותיקונים.

השירותים המסופקים בבית המלאכה

בית המלאכה מדעי הטבע נותן פתרונות לייצור ושירותי יעוץ, תכנון, יצור חלקים ומתקנים חדשים ותיקון של מכשור למעבדות וניסויים. השירות ניתן לחוקרי הפקולטה למדעי הטבע ולצוותי המעבדות שלהם. כמו כן, הוא ניתן גם לחוקרים השייכים לפקולטות האחרות באוניברסיטה על בסיס המתנה.
השירות ניתן בתשלום על פי תעריף שנקבע על ידי האוניברסיטה.

אמצעי הייצור בבית המלאכה

בבית המלאכה יש מכונות מתקדמות לעיבוד שבבי ממוחשב וקונבנציונלי, מגבן כלי עבודה ידניים, כלי מדידה וכיול.
כמו כן, מכונות חריטה וכרסום CNC וקונבנציונלי 2-3 צירים, מכונות חיתוך והשחזה, רתחת ארגון, מד גובה דיגיטלי בדיוק של מיקרונים, מיקרומטרים ועוד כלי מדידה וכיול אחרים.
כל עבודה מתבצעת בעזרת כלי חיתוך מתקדמים ומדויקים בעולם.​

מה אנחנו יודעים לעשות?

V.jpgתכנון מכונות חריטה וכרסום CNC ידני ובעזרת תוכנת Solid Works Solid Cam , כרסום וחריטה חלקים עם קשתות ועיגולים מכל סוג, כרסום  3D, שירטוט ממוחשב, מודלים והרכבות.
V.jpgריתוכי נירוסטה וטיטניום למערכות ווקום.
V.jpgתיקונים מכניים.
V.jpgקידוחי חורים מ-0.1 מ"מ עד 50 מ"מ.
V.jpgהכנת אקווריומים מפרספקס.
V.jpgהכנת מכשירים לאלקרופורזה+מסרקים\מגשי ג'לים.