22 דצמ' 2019

במחלקה למנהל ומדיניות ציבורית התקיימה הרצאה ייחודית של אריה לוי, מנכ”ל מגבית קנדה בישראל, במסגרת סמינר מחלקתי בפקולטה לניהול באוניברסיטת בן גוריון. בהרצאתו הציג אריה לוי את תוצאות המחקר האחרון שלו במסגרת עבודת הדוקטורט, העוסק בהשקעת חברות בפרויקטים חברתיים. את המחקר שפורסם לאחרונה ביצע לוי יחד עם ד”ר צביקה אפיק, ראש החוג לניהול ארגוני שירות במכללה האקדמית הדסה, פרופ’ רמי יוסף, וד”ר חגי כץ מאוניברסיטת בן גוריון.

אריה לוי, מנכ”ל מגבית קנדה בישראל העוסק בשגרה בקידום פרויקטים חברתיים וקהילתיים במסגרת תפקידו בפדרציה היהודית מונטריאול שמקדמת את שותפות באר שבע – בני שמעון ומונטריאול, סיפר כי חש חיבור מיוחד לנושא המחקר מהעשייה השוטפת בתפקידו ואכן מאמין בתוצאות המחקר כי השקעות בתחום אג”ח חברתיות הן בעלות רווח עבור גורמים רבים בתעשייה ובעשייה הציבורית בכלל.