מרכז חוסידמן לנוער שוחר מדע נוסד בשנת 2014, במטרה לרכז תחת גוף אחד את כל פעילויות הנוער באוניברסיטת בן-גוריון בנגב. המרכז מציג מגוון פעילויות לנוער - החל מתכניות חשיפה חד פעמיות ועד תכניות עומק לתלמידים מצטיינים. לפי התפיסה המובילה את העשייה במרכז, למידה מדעית איכותית ברמה הגבוהה ביותר ובגישה של מצוינות, מעודדת את בני הנוער להמשיך בתחומים אלו גם בעתיד, לקשור את עתידם בלימודים אקדמיים באוניברסיטה ולהוות מודל לחיקוי וקבוצת איכות מובילה בקהילה.

"לדעת שאנחנו יודעים מה שאנחנו יודעים, ולדעת שאנחנו לא יודעים
מה שאנחנו לא יודעים- זהו ידע אמיתי"
ניקולאוס קופרניקוס

הח​​​זון

להיות מרכז מוביל לחינוך מדעי המקנה ידע ומיומנויות למידה ומחקר של המאה ה21, ומהווה גשר לאקדמיה לכלל תלמידי מחוז הדרום בישראל.

היי​עוד

המרכז מטפח דור של תלמידים השואפים וחותרים למצוינות אישית, מדעית וחברתית, על ידי הנגשת ידע, הענקת מיומנויות לימוד ומחקר  וחשיפת האקדמיה עבור כלל התלמידים במחוז הדרום בישראל.

ערכי הליב​ה שלנו

חדשנות