09 ספט' 2021

​​פרסי בלווטניק הוענקו ביולי 2021 לחמישה דוקטורנטים ודוקטורנטיות מצטיינים במדעי המחשב בטקס מכובד שנערך באוניברסיטת תל אביב, בהשתתפות ראשי הפקולטות ובתי הספר למדעי המחשב באוניברסיטאות בישראל, סגל בית הספר למדעי המחשב ע"ש בלווטניק באוניברסיטת תל-אביב, ומשפחות הזוכים והזוכות.

מטרת הפרס להעלות על נס עבודות דוקטורט מצטיינות בתחום מדעי המחשב ולהדגיש את חשיבותם של לימודי התואר השלישי.

חמשת הדוקטורנטים והדוקטורנטיות המצטיינים נבחרו בקפידה מתוך 45 מועמדים ממגוון האוניברסיטאות בישראל. בין הזוכים נבחרה ד"ר נועה דגן, בוגרת דוקטורט במחלקה למדעי המחשב באוניברסיטת בן גוריון, רופאה מומחית לבריאות הציבור וחברת סגל במחלקה להנדסת מערכות תוכנה ומידע.

ד"ר דגן פיתחה במסגרת עבודת דוקטורט במדעי המחשב שיטות ניתוח חדשני של מידע רפואי, והציגה את עיקרי עבודת הדוקטורט שלה במסגרת הטקס.​

Blavatnik_NoaDagan.png