​​הנהלה:


​​פרופ’ אביה ספיבק

פרופ’ אביה ספיבק הוא יושב ראש המרכז לפנסיה ביטוח ואוריינות פיננסית. פרופ’ ספיבק הוא פרופסור לכלכלה באוניברסיטת בן-גוריון בנגב ועמית בכיר במכון ון ליר בירושלים. בין השנים 2002 עד 2006 היה המשנה לנגיד בנק ישראל ועמד בראש מחלקת המחקר. הוא שימש כראש המחלקה לכלכלה ודיקן הפקולטה למדעי הרוח והחברה באוניברסיטת בן-גוריון בנגב וכנשיא האגודה הישראלית בכלכלה.

פרופ’ ספיבק הינו אחד מהחוקרים הבולטים בישראל בנושא הפנסיה, הוא פרסם חוות דעת ומאמרים רבים העוסקים בבחינת הרפורמות הפנסיוניות שנעשו בישראל והצעות לשינויים עתידיים.

לאתר האישי

avia-300-265x300.png

פרופ’ רמי יוסף

פרופ’ רמי יוסף הוא פרופסור מן המניין באקטואריה ומימון. הוא כיהן בעבר כראש המחלקה למנהל עסקים בפקולה לניהול ע”ש גילפורד גלייזר  וכיום משמש כיו”ר מגמות התמחות במימון ומימון וביטוח במחלקה למנהל עסקים באוניברסיטת בן-גוריון בנגב.

פרופ’ יוסף סיים דוקטוראט במימון ואקטואריה בשנת 1999 באוניברסיטת חיפה, הוא בעל תעודת דיפלומה באקטואריה (DAT) מה- City University of London ובוגר דיפלומה באקטואריה מאוניברסיטת חיפה. תחום המחקר של פרופ’ יוסף הוא במימון, מדעי האקטואריה, ביטוח ופנסיה.

פרופ’ יוסף נחשב כמומחה בארץ ובעולם בתחום האקטואריה והמימון ומוכר כמומחה מטעם בתי המשפט בישראל. הוא העניק חוות דעת לגופים רבים כמו גם למשרד האוצר,  בנק ישראל, חברות ביטוח, קרנות פנסיה, גופים פיננסים ומשרדי עו”ד.

לאתר האישי

רמי (2).bmp

פרופ’ ד​ויד לייזר

פרופ’ דויד לייזר הוא פרופסור במחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטת בן-גוריון בנגב. הוא בעל תואר ראשון במתמטיקה מהאוניברסיטה העברית  והשלים לימודי דוקטורט בפסיכולוגיה באוניברסיטת ג’נבה. הוא מתמחה בפסיכולוגיה כלכלית ומשמש כנשיא החטיבה לפסיכולוגיה כלכלית באגודה הבינלאומית לפסיכולוגיה יישומית (IAAP).

תחומי המחקר של פרופ’ לייזר עוסקים בקבלת החלטות כלכליות בדגש על הבנה נאיבית והאופן בו אנשים מבינים סוגיות בכלכלה. מחקרים אלו נועדו לסייע בפיתוח האוריינות הפיננסית של הציבור ולחזק את הקשר והאמון שבין הציבור והמוסדות המנהלים את כספו.

פרופ’ לייזר שימש כראש המחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטת בן גוריון, עד לאחרונה עמד בראש האגודה הבינלאומית לפסיכולוגיה כלכלית וכן ייסד את המרכז הבין-פקולטי לחקר קבלת החלטות ופסיכולוגיה כלכלית באוניברסיטת בן-גוריון בנגב (Dmep).

לאתר האישי

l-300-300x285.png



 

​ד”ר אייל כרמל

אייל כרמל הוא research director של המרכז לפנסיה, ביטוח ואוריינות פיננסית ואחראי על הפעילות השוטפת המתבצעת במרכז.לאייל תואר שני בפסיכולוגיה חברתית​ ודוקטורט מהמחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטת בן-גוריון בנגב. במסגרת עבודת הדוקטורט שלו בחן אייל כיצד משפיעים מאפיינים אישיותיים כגון אוריינות פיננסית וגורמים פסיכולוגיים על מסוגלות פיננסית, בנוסף להיבטים שונים של קבלת החלטות בבחירת קרן פנסיה. כיום פועל אייל כיועץ וחוקר עצמאי במקביל לעבודתו במרכז ועוסק בחינוך פיננסי ובכלכלה התנהגותית. במקביל לפעילותו האקדמית, אייל מעביר סדנאות בנושא התנהלות פיננסית לצעירים ובני נוער במסגרת עמותת פעמונים.

לאתר האישי

ec-300px.jpg



 

ד”​ר רוית רובינשטיין לוי​

ד"ר רוית רובינשטיין-לוי היא הרכזת האקדמית של המרכז לפנסיה, ביטוח ואוריינות פיננסית. היא בעלת תואר דוקטור במימון מאוניברסיטת בן גוריון בנגב. עבודת הדוקטורט שלה הציגה מודל צבירה שנועד לשפר את ההכנסה מפנסיה של עובדים מוחלשים ולהפחית את הוצאות הממשלה על תשלומי תמיכה לפורשים וכן הציעה דרך לשפר את החלטות החיסכון הפנסיוני של העובדים. מחקרה של ד"ר רובינשטיין-לוי מתמקד בהשפעות המאקרו-כלכליות והמיקרו-כלכליות של ההכנסה שלאחר פרישה ובהחלטות החיסכון הפנסיוני של הפרטים. היא מלמדת תלמידי תואר ראשון ותלמידי מאסטר מגוון קורסים במימון.



20190818_174604.jpg


עמיתי המרכז:

ד"ר צביקה אפיק​

ד”ר צביקה אפיק הוא מרצה בכיר למימון במחלקה למנהל עסקים של אוניברסיטת בן-גוריון בנגב. תחום מחקריו כולל סיכוני אשראי, הנדסה פיננסית, והשקעות. מחקרים נוספים עוסקים בביטוח, במחירי העברה ובמימון התנהגותי. צביקה לימד ומלמד קורסים בנגזרים פיננסיים, ניהול סיכונים, ועדת השקעות והנדסה פיננסית.

צביקה סיים דוקטורט במימון באוניברסיטת ת”א לאחר מב”ע באוניברסיטת  קונקורדיה במונטריאול. קודם לכן, כבוגר תואר ראשון ושני בהנדסת חשמל (מהטכניון ואונ’ ת”א בהתאמה), התמחה באלקטרואופטיקה וצבר נסיון עבודה מגוון בהנדסה, ניהול פרוייקטים, פיתוח עסקי בחברות גדולות וקטנות, בארץ ובחו”ל, וגם ניהול כסמנכ”ל ומנכ”ל של חברות הזנק.

לאתר האישי

​​
AfikZvika_jpg.jpg


 

פרופ' גביוס- מדר אילנית

פרופ' אילנית גביוס היא חברת הסגל האקדמי הבכיר בפקולטה לניהול באוניברסיטת בן גוריון בנגב בתחומים חשבונאות ומימון. היא עומדת בראש מגמות חדשנות, יזמות וניהול הייטק בתכנית התואר השני במנהל עסקים באוניברסיטת בן-גוריון. תחומי עיסוקיה המקצועיים כוללים מחקר, ייעוץ, הוראה, ניהול אקדמי של תכניות לימוד, חברות בועדות אקדמיות ומגוון פעילויות אקדמיות אחרות. תחומי התמחותה העיקריים הם הערכת שווי של חברות ושל נכסים בלתי מוחשיים; מניפולציות חשבונאיות וניהול רווחים; דיווח וגילוי בדוחות הכספיים; מימון יזמות. מחקריה פורסמו בכתבי עת אקדמיים מובילים בתחומי חשבונאות ומימון. כחוקרת באקדמיה, היא זכתה בפרסים למצויינות במחקר. כמו כן, מונתה על ידי שר האוצר לכהן כחברת מליאת רשות ניירות הערך בישראל. בעבר כיהנה פרופ' אילנית גביוס כרואת חשבון בכירה במשרד רואי חשבון ברייטמן אלמגור (Deloitte & Touche) וככלכלנית ורואת חשבון בהנהלה הראשית של בנק הפועלים. היא בעלת דוקטורט במנהל עסקים עם התמחות במימון וחשבונאות מאוניברסיטת בן-גוריון (2005). את פוסט-הדוקטורט עשתה באוניברסיטת טורונטו, קנדה.

IlanitGav.jpg


 

פרופ' חורב טוביה

הקריירה של פרופ' טוביה חורב משלבת תפקידי ניהול בכירים ותכנון של מדיניות לאומית עם פעילות אקדמית ומחקרית. הוא כיהן, בין היתר, במשך כ-12 שנה כיועץ, בתחום מינהל-רפואי, למנכ"ל של קופת חולים וכראש מערך הביטוחים של אותה קופה. בהמשך, כיהן כסמנכ"ל לכלכלה וביטוח במשרד הבריאות ולאחר מכן כסמנכ"ל בכיר לתכנון אסטרטגי וכלכלי באותו משרד. מאז 2014 הוא מכהן כפרופסור חבר במחלקה לניהול מערכות בריאות של הפקולטה לניהול ע"ש גילפורד-גלייזר ובפקולטה למדעי הבריאות באונ' בן גוריון. הוא מלמד קורסי ליבה כגון 'מערכת הבריאות בישראל' ו'מדיניות במערכות בריאות'. בין תחומי העניין שלו: רפורמות במערכות הבריאות, ביטוחי בריאות, ביטוחי סיעוד, תכנון כוח אדם בשירותי בריאות והתמודדות עם פערים במערכת הבריאות. 

טוביה-תמונה-1.jpg


 

עומר זליבנסקי

עומר זליבנסקי הוא חוקר במכון הישראלי לדמוקרטיה בתכנית לרפורמות ביחסי עבודה במרכז לממשל וכלכלה. במסגרת עבודתו עוסק בממשק שבין פסיכולוגיה כלכלית, משפט ומדיניות ציבורית. בוגר תואר שני בכלכלה ותואר ראשון בפסיכולוגיה, שניהם מאוניברסיטת בן-גוריון בנגב.

במסגרת עבודת התזה שלו בחן עומר את העדפות משיכת הפנסיה של הציבור בישראל ואת הגורמים הפסיכולוגים הקשורים אליהן.

omer-zelibay.jpg




 

ד”ר ריטה טרויצקי

ריטה טרויצקי היא דוקטור לכלכלה וחברת סגל מן המניין במכללה האקדמית להנדסה ע”ש סמי שמעון. ריטה השלימה את עבודת הדוקטורט שלה באוניברסיטת בן גוריון בנגב בנושא “התערבות ממשלתית בחיסכון הפנסיוני” בה בחנה מהם המאפיינים הכלכליים של הקשישים המקבלים פנסיה בכלל ושל קשישים הממשיכים לעבוד אחרי גיל הפרישה בפרט. בנוסף, כללה העבודה ניתוח תיאורטי של דרכי ההתערבות האופטימליות בנושא החיסכון הפנסיוני, חקירת היכולות של דרכי ההתערבות השונות להשפיע על רמת החיים של הקשישים. ובחינה של השלכותיו של צו ההרחבה הפנסיוני על רמת החיים של הקשישים בישראל.

מחקרה הנוכחי של ריטה מתמקד בניתוח התנהגות של אוכלוסית בני 55+ על סמך נתוני סקר SHARE במטרה לאפיין את הצרכים והמאפיינים של האוכלוסייה המתקרבת לגיל הפרישה.​

ריטה טרויצקי



 

ד"ר אביעד טור- סיני

ד"ר אביעד טור-סיני הוא חוקר בתחום הכלכלה המתמחה בחקר מערכת הבריאות, כלכלת רווחה ומדיניות ציבורית, כלכלת עבודה ואוכלוסייה מבוגרת. ד"ר טור-סיני השלים את לימודי התואר השלישי באוניברסיטת תל-אביב, לאחר מכן ערך לימודי פוסט-דוקטורט במרכז הידע לחקר הזדקנות האוכלוסייה בישראל (בית הספר לעבודה סוציאלית, האוניברסיטה העברית), השלים תקופת לימודי פוסט-דוקטורט נוספת במרכז הרפואי באוניברסיטת רוצ'סטר, ניו יורק, ושימש כעמית מחקר באוניברסיטת הונהיים, שטוטגרט, גרמניה. מחקרו של ד"ר טור-סיני מתמקד בשני תחומים עיקריים בשנים האחרונות. הראשון הינו מדיניות ציבורית בהתייחס לכלכלת בריאות. תחום המחקר השני עוסק בהתייחסות הכלכלית כלפי האוכלוסייה המבוגרת, תחום בו הוא עוסק במגוון רחב של היבטים כדוגמת מבנה התעסוקה בגיל המבוגר ושאלת האחריות הממשלתית והציבורית בהתייחס לפרישה מוקדם מכוח העבודה.​​

Aviad Tur-Sinai - 5 (2).jpg

 

ד”ר יאיר כוכב

יא​יר כוכב עובד בסקטור הפיננסי ועוסק בנושאים פנסיונים. בעבודת הדוקטורט שלו, אותה השלים במחלקה לכלכלה באוניברסיטת בן-גוריון בנגב, בחן יאיר האם יכול סקטור ההי-טק לגרום למחלה הולנדית בישראל, והאם החיסכון הפנסיוני יכול לשמש כבסיס לפתרון. כמו כן עסק מחקרו בקשר בין הרכב ההשכלה בכוח העבודה וצמיחה מקרו כלכלית.  

יאיר עבד במשרד האוצר במספר תפקידים. בתפקידו האחרון שימש כמנהל החוב הממשלתי המקומי. בשנים האחרונות משמש יאיר בתפקיד בכיר בגוף מוסדי המנהל קרנות פנסיה וקופות גמל.

download.jpg
​ד”ר ירון להב

דר’ ירון להב הוא מרצה למימון במחלקה למנהל עסקים של אוניברסיטת בן-גוריון בנגב. מחקריו מתבססים בעיקר על מימון התנהגותי וניסויי, היווצרות ציפיות וקבלת החלטות. בנוסף, ירון מתמחה גם במחירי העברה. ירון סיים את לימודי הדוקטורט בכלכלה באוניברסיטת אמורי שבארצות הברית, והוא בוגר תואר ראשון (B.Sc.Agr) בכלכלה חקלאית ומנהל מהפקולטה לחקלאות של האוניברסיטה העברית בירושלים. ירון לימד ומלמד מספר קורסים במימון, בארץ ובעולם, ביניהם יסודות המימון, מימון תאגידי, מימון התנהגותי ומימון ציבורי. הוא שימש כמרצה מבקר במספר אוניברסיטאות בארצות הברית, ביניהן אוניברסיטת מישיגן, אוניברסיטת ברנדייס והאוניברסיטה האמריקאית (American University).

בעבר, שימש ירון כיועץ בכיר בחברת Delitte Tax LLP במשרדיה המרכזיים בארצות הברית (Washington DC), בחברת דלויט ברייטמן אלמגור זהר בתל אביב, וכיועץ למוסד המחקרי האמריקאי “The Urban Institute“.לפני כן, ירון עבד כמנהל כספים בתעשייה האווירית וככלכלן בחברת סטארט אפ מתחום הטכנולוגיה החקלאית.

לאתר האישי

2018_11_23_db0b5f2a-19cf-47c0-84d5-24d7bc84313b_510_1000_Fit_.jpg

פרופ' חיים קידר- לוי

פרופ' חיים קידר-לוי הינו חבר סגל בכיר בפקולטה לניהול באוניברסיטת בן גוריון בנגב. לפני שפנה לאקדמיה ניהל שתי חברות הזנק ומסגרת זו זכה לפרסי הצטיינות משר התמ"ת והמדען הראשי בתחרויות הסטרט-אפ של השנה    ( 1995, 1996). בעבר חקר תחומים משיקים למימון ויזמות טכנולוגית, ושימש יועץ למדען הראשי במשרד התמ"ת בדבר הכדאיות הכלכלית של פרוייקטים מסוג מגנ"ט. מחקריו הנוכחיים עוסקים בהיבטים תיאורטיים ואמפיריים של תפקוד שוק ההון, ולאחרונה זכה בפרס המאמר המצטיין בזכות חידוש תיאורטי המתייחס לתפקוד שוק המניות.

בשנים האחרונות מופיע בבתי משפט כעד מומחה בתחומי שוק ההון. בין התיקים המוכרים ניתן למנות את ההוכחה (שעמדה במבחן בית המשפט העליון) כי האדונים נוחי דנקנר ואיתי שטרום השפיעו בדרכי תרמית על מניית אי.די.בי פיתוח ולכן נשפטו למאסר בפועל, וכי חברת בזק שילמה סכום בלתי סביר במיזוג עם חברת הלווין YES, כמו גם הערכות שווי כלכליות במיזוגים הגדולים שהיו במשק הישראלי לאחרונה (דלק ואבנר, אסם ונסטלה, ועוד). חוות דעת אחרות שהגיש לרשות ניירות ערך ולבורסה של תל אביב גרמו לשינויים בתקני החשבונאות וברגולציה שהשפעתם על החברות הישראליות נאמדת במעל עשרים מיליארדי שקלים.​

חיים_לוי.jpg


 

ד”ר תומר שושי

ד"ר תומר שּושי הוא מרצה במחלקה למנהל עסקים בפקולטה לניהול ע"ש גילפורד גלייזר, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב. מחקריו של  ד"ר שוּשי מתמקדים בניהול והערכת סיכונים, אקטואריה, אי-וודאות ומימון. ד"ר שוּשי עוסק בניתוח כמותי של הערכת סיכונים פיננסיים ואקטואריים, סיכונים מערכתיים שעלולים להוביל למשברים פיננסיים, הערכת תרחישי קיצון של סיכונים, ניתוח התפלגויות של הפסדים ואלוקציה של סיכונים, הקצאת הון אופטימלית, ומודלים בתורת תיקי ההון המודרנית. ד"ר שוּשי הוא המנהל האקדמי של התכנית ללימודי אקטואריה וניהול סיכונים באוניברסיטת בן גוריון בנגב.

לאתר האישי

תומר שושי.jpg

 

סטודנטים לתארים מתקדמים:
 

רינת בניטה


 

ד​​​​פנה כהנא​

דפנה כהנא היא סטודנטית במסלול להשלמת תיזה לקראת דוקטוראט בפקולטה לניהול באוניברסיטת בן גוריון. לדפנה תואר Bsc.בהנדסת תעשיה וניהול בהצטיינות מאוניברסיטת תל אביב ותואר MBA מאוניברסיטת תל אביב. דפנה הינה יועצת לכלכלת הפרט והמשפחה ומרצה לסטטיסטיקה וניתוח נתונים כסגל אקדמי באוניברסיטה הפתוחה. עבודת המחקר של דפנה עוסקת בהשפעת העיתוי של החשיפה למידע פיננסי על מוכנותו של הפרט לפעול ולהתמיד בשיפור מצבו. המחקר  מתמקד בתחום הייעוץ לכלכלת המשפחה ובוחן מדוע אנשים בוחרים לפנות לייעוץ כלכלי דוקא בעיתוי מסוים, מה מניע אנשים לפנות לקבלת ייעוץ ומהם התנאים מבחינת העיתוי שהייעוץ הכלכלי אכן יגרום להם לשינוי ויטיב את מצבם.

download (1).jpg
מיכל לוי

מיכל לוי הינה סטודנטית לתואר שני בפסיכולוגיה חברתית באוניברסיטת בן גוריון בנגב ומסיימת כעת תואר ראשון בפסיכולוגיה ובכלכלה באוניברסיטת בן-גוריון. עבודת הגמר לתואר שני של מיכל עוסקת בחשיבות התחלת החיסכון לפנסיה כבר בגיל צעיר לאור השפעתה של הריבית דריבית על חסכונות, ובבחינת ההשפעה של תובנה זו על הנכונות לחסוך לפנסיה בקרב צעירים

תמונה..jpeg
רועי מימרן​

רועי מימרן הוא סטודנט לתואר שלישי במחלקה למנהל עסקים באוניברסיטת בן-גוריון בנגב. רועי הוא בוגר אוניברסיטת תל-אביב במתימטיקה ומדעי המחשב (B.Sc), ובעל תוארExecutive MBA  עם התמחות במימון מהאוניברסיטה העברית בירושלים אותו סיים בהצטיינות יתרה. עבודת הדוקטורט של רועי עוסקת במימון ופנסיה, נושא המחקר שלו הוא התארכות תוחלת החיים והשפעתה על מערכת הפנסיה, ופתרונות מוצעים. בפרט חוקר רועי את השפעתה על מערכת הבטחון הסוציאלי בישראל והמאזן האקטוארי של הביטוח הלאומי. רועי משמש כיושב ראש פורום החוסכים לפנסיה – עמותה ללא מטרות רווח אותה ייסד במטרה להגן על זכויות החוסכים לפנסיה בישראל. העמותה פועלת מול המחוקקים ומקבלי ההחלטות במטרה להטיב עם החוסכים ואף מקדמת פעילויות הסברה שמטרתן להגביר את מודעות החוסכים לזכויותיהם. רועי פירסם טורים רבים בנושא פנסיה בעיתונות הארצית והכלכלית.

roy_mimran-300-300x247.png
שנהב מלול

שנהב מלול היא סטודנטית לתואר שלישי במחלקה למנהל עסקים באוניברסיטת בן גוריון בנגב. שנהב למדה במנהל עסקים וחשבונאות בקמפוס החרדי של אונו וקיבלה רישיון רואת חשבון. בסיום לימודיה עבדה כרואת חשבון בחברת BDO אחת מחברות רואי החשבון המובילות בישראל, ומאוחר יותר כיהנה כמבקרת פנימית וחיצונית של רשויות מקומיות וחברות. את התואר השני למדה במימון וביטוח באוניברסיטת בן גוריון, וקיבלה בהצטיינות יתרה. בשנת 2016, היא ייסדה חברה לחשבונאות וייעוץ עסקי, ועזבה בשנת 2018 כדי להתמקד במחקר הדוקטורט שלה. מחקריה הם חקירה אמפירית של השפעות המעבר להערכה אקטוארית של ההתחייבות בשל סיום יחסי עובד - מעביד בחברות. לאורך הקריירה שלה, שנהב עוסקת בפעילות התנדבותית שמטרתה לקדם את ההשכלה הגבוהה בחברה החרדית. כיום היא מתנדבת בחברת סטארט-אפ, שמטרתה ליצור מערך מלא של שירותי השכלה גבוהה ותעסוקה המותאמים לציבור החרדי, ופועלת מול גופים אחרים, כגון המשרד לשוויון חברתי.

שנהב.jpg

שרית מנחם

שרית מנחם היא סטודנטית לתואר שלישי במחלקה לכלכלה באוניברסיטת בן-גוריון בנגב.  לשרית תואר מוסמך בכלכלה חקלאית מהאוניברסיטה העברית ועבודת התזה שלה עסקה בהשפעת הסמיכות הגאוגרפית של ישובים עירוניים על רמת החיים בישובים כפריים. בנוסף לחברותה במרכז לפנסיה, ביטוח ואוריינות פיננסית, שרית משמשת כחוקרת במכון שורש העוסק במחקר כלכלי-חברתי ועוסקת בהוראה בתחום הפיננסי לסטודנטים בכלכלה ומנהל עסקים. במסגרת עבודת הדוקטורט שלה חוקרת שרית השפעת גורמים לא רציונליים בבחירת קופות גמל, ובפרט השפעת התקשורת הכלכלית. לשרית רקע עשיר בעיתונות הכלכלית – שרית עבדה במשך שבע שנים בעיתון TheMarker ואף כיהנה כסגנית עורך מדור שוק ההון. עבודתה של שרית התמקדה בעיקר בתחום הפנסיה ושוק ההון.

Sarit.jpg
 

 
שרית סבן

שרית סבן היא סטודנטית לתואר שלישי במחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטת בן גוריון בנגב. לשרית תואר מוסמך (M.A) בפסיכולוגיה קלינית מהמכללה האקדמית תל אביב יפו והיא השלימה תואר ראשון בהצטיינות בפסיכולוגיה וחינוך באוניברסיטת תל אביב. היא בעלת ניסיון טיפולי נרחב הכולל התנסויות במסגרות אשפוזיות ומרפאתיות בגישות דינאמיות וקוגניטיביות התנהגותיות. במסגרת עבודת הדוקטורט שלה עוסקת שרית במיפויין של התנהגויות כלכליות לא מסתגלות כתלות בפרופילים אישיותיים מוכרים וחוקרת את מידת התועלת בהנגשת השירותים הפיננסים המוצעים בהתאם לצרכים הנפשיים.

3566.jpg
שרונה צדוק​- רוזנבלוט

רו"ח שרונה צדוק-רוזנבלוט היא סטודנטית לתואר שלישי במחלקה לניהול מערכות בריאות באוניברסיטת בן-גוריון בנגב. שרונה בוגרת תואר ראשון ושני (בהצטיינות) בניהול מערכות בריאות באוניברסיטת בן גוריון. את לימודי ראיית החשבון ביצעה שרונה באוניברסיטת בר-אילן. עבודת הדוקטורט של שרונה עוסקת במימון וביטוח בתחום הטיפול הסיעודי. נושא המחקר שלה הוא מודלים למימון של ביטוח סיעודי, ניתוח אתגרי המימון הקיימים והצפויים בישראל והמלצות למדיניות ברמה הלאומית. שרונה משמשת כמרצה בתחום החשבונאות והדיווח הפיננסי במחלקה לניהול מערכות בריאות, באוניברסיטת בן-גוריון בנגב. לשרונה מעל 15 שנות נסיון בתפקידים של ניהול פיננסי ותפעולי, בעיקר בתחום ההיי-טק. באוקטובר 2004 הצטרפה שרונה לחברת Dalet IL כמנהלת הכספים של החברה, ובכך מסייעת לצמיחה השוטפת של החברה. 

Sharona Tsadok.png