13 יול' 2022

​​​

נגב פר​יים, תוכנית שמטרתה להכשיר ליזמות e-commerce​ גלובלית, מיועד לכל תושבי ותושבות הנגב, לרבות כמובן חברות וחברי קהילת אוניברסיטת בן-גוריון בנגב.

בימים אלו, נפתחה ההרשמה להגשת מועמדות למחזור 2022-23 של התוכנית שיחל בחודש אוקטובר הקרוב.

נגב פריים

"נגב פריים" מהווה שיתוף פעולה של מרכז יזמות 360 באוניברסיטת בן-גוריון בנגב, בחסות בנק הפועלים. במסגרת הפרויקט משתתפות ומשתתפי התוכנית יקבלו הכשרה מעשית ליזמות עסקית באמזון ארה"ב, פיתוח אישי, פתיחת עסק עצמאי, ידע וחונכות בתחום ה-e-commerce (מכירה באמצעות אתרי סחר).

משתתפות ומשתתפי התוכנית ילמדו פיתוח מוצר, ניהול משא ומתן עם ספקים, לוגיסטיקה בין־לאומית, בקרת איכות, קופירייטינג, פרסום ושיווק, SEO, שרות לקוחות, ניהול תזרים, ניהול מלאי ושרשרת אספקה, מיסוי ופיננסיים, קניין רוחני, דין ומשפט ועוד. במקביל למפגשי התוכנית, יידרשו המשתתפים לפרקטיקה ויישום ולמעשה יחלו לנהל את העסק שלהם במהלך הלימודים. התוכנית משלבת שיטות לימוד ייחודיות, כלים מתקדמים וליווי אישי של אנשי מקצוע עם שנות ניסיון רבות מהתחום. יחד, הם יעצבו מחדש את זירת המסחר בנגב.

גבי וייסמן, מנהל התוכנית ובעל חנות מקוונת באמזון: "זהו המחזור השלישי שהולך להיפתח ויכשיר סטודנטיות וסטודנטים ותושבות ותושבי הנגב בתור יזמי e-commerce וילווה אותם בתהליך התיאורטי והמעשי לפתיחת עסק עצמאי וחנות מקוונת באמזון מא' ועד ת'. המטרה של התוכנית היא לפתח קהילת יזמי e-commerce מצליחה בנגב אשר תיתן מענה ליזמים הבאים לפתוח עסק ולבעלי עסקים קטנים ובינוניים להעלות רמה ולהתפתח לשוק העולמי".

לפרטים נוספ​ים ולהרשמה באת​​ר התוכני​ת »