$$Events$$

30 מאי 2022
-21:00

​הנדסת מערכות היא גישה רב־תחומית ועקבית לפיתוח מערכות טכנולוגיות מורכבות שבה נלקחים בחשבון כלל ההיבטים של המערכות. מרכיבי המפתח בהנדסת מערכות הם: עקרונות וקונספטים המאפיינים את המערכת, תמיכה בגישה בין/רב־תחומית, תמיכה במחזור החיים הכולל של המערכת, לוודא ולתקף שהמערכת ומרכיביה תואמים את ייעודה.

התוכנית נבנתה כתוכנית דגל יוקרתית ומושקעת באוניברסיטה, הנותנת מענה מיטבי לדיסציפלינה שנמצאת בחוסר. קיים בה שילוב מיטבי בין תיאוריה למעשה, והיא נועדה לאפשר מעבר מהיר מלימודים ליישום בשטח. קהל היעד של התוכנית הוא מהנדסים מצטיינים בעלי ניסיון שרוצים לשפר את יכולות הניהול, קבלת ההחלטות והמנהיגות הטכנולוגית. לתוכנית צורפו גם אנשי סגל מומחים בתחומם ובעלי ניסיון, חלקם אנשי סגל מהאוניברסיטה וחלקם מהתעשייה.

הנדסת מערכות

​מה במפגש?​

מהי הנדסת מערכות? איפה משתמשים בזה? למי מתאימה התוכנית ואיך ניתן להתקבל? מתי ואיך לומדים? אילו קורסים צפויים בתוכנית? מי הם המרצים ו... מה עושים עם כל זה אחרי התואר?

ראש התוכנית, ד"ר מוטי ליבוביץ, מזמין אתכם להגיע למפגש המקוון בו נציג בפניכם את התוכנית, נענה על שאלותיכם ועוד.​

קישור למפגש ב-zoom »