$$Events$$

05 דצמ' 2019
-12:30

אולם ברקן, בית מנהל הסטודנטים ע"ש זלוטובסקי (70)

​​סטודנטים מובילים חדשנות במגזר הציבורי

לאירוע מוזמנים סטודנטים ובוגרים של אוניברסיטת בן-גוריון בנגב, גם ללא רעיון או צוות, שמעוניינים לקחת חלק בתוכנית. השתתפות באירוע אינה מותנית ברישום מוקדם לתוכנית.

המפגש יערך בנוכחות בכירים ב-Google  ובמשרד המשפטים.

9:30 התכנסות
10:00 פתיחת המפגש

​"סטודנטים מובילים חדשנות במגזר הציבורי" הינה תוכנית יוקרתית לגיבוש ויצירת מיזמים טכנולוגיים שיובילו לשיפור השירות המקוון במגזר הציבורי בישראל. התוכנית, נושאת פרסים כספיים בשווי אלפי שקלים מיועדת לסטודנטים ולבוגרים באוניברסיטת בן-גוריון בנגב.

התוכנית נוצרה בשיתוף בין חברת Google ישראל ואוניברסיטת בן-גוריון בנגב ובתמיכה של מטה המיזם הלאומי ישראל דיגיטלית במשרד לשוויון חברתי ומטה "ממשל זמין" ברשות התקשוב הממשלתית.

השותף המרכזי הוא משרד המשפטים, שמציג מספר אתגרים בתחום שיפור השירות לציבור.

משרד המשפטים יעניק סיוע והדרכה, הן בצד התוכן והאתגר, הן בצד הטכני והן בגישה למידע וכד' לכל מי שירצה להיענות לאחד מהאתגרים המוצעים ולכל מי שיזדקק לכך.