01 אפר' 2019
09:30
-12:30

אולם הסנאט ע"ש ו' א' מינקוף

​​Colors of Nutrition in Israel

יום העיון הוא חלק מהכנס הבין-לאומי Colors of Nutrition in Israel בהשתתפות מומחים וקובעי מדיניות מובילים בתחום התזונה ובריאות הציבור מארצות הברית ואירופה שיתארחו בארץ בין התאריכים 31 במארס עד 4 באפריל 2019

הכנס מתקיים בהובלת אוניברסיטת בן-גוריון בנגב ובחסות Israel Institute

לאישור השתתפות לחצו כאן ». מספר המקומות מוגבל.

 

תוכנית יום העיון:

יו"ר: פרופ' איריס שי, הפקולטה למדעי הבריאות, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב

דברי פתיחה:
פרופ' חיים היימס, רקטור, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב.
פרופ' רז ילינק, סגן הנשיא ודיקן למחקר ופיתוח, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב.

 

מהמדבר אל הבקבוק: כיצד מדע גידול גפנים  עשוי לעצב מחדש את תעשיית היין בעידן של שינויי אקלים?
פרופ' אהרון פייט, המכונים לחקר המדבר ע"ש יעקב בלאושטיין, קריית האוניברסיטה בשדה בוקר

אתגר האזורים הצחיחים: יותר מים מן הסוג הנכון- התפלת מים וחלקאות
ד"ר ז'ק גילרון, המכונים לחקר המדבר ע"ש יעקב בלאושטיין, קריית האוניברסיטה בשדה בוקר

צבענים ונוגדי חימצון ממיקרו-אצות
פרופ' סמי בוסיבא, מנהל המכון לחקלאות וביוטכנולוגיה של אזורים צחיחים בקמפוס שדה-בוקר

בראנצ'

​תובנות ממחקרי התערבות תזונתיים בקבוצות גדולות לטווח הרחוק
פרופ' איריס שי, הפקולטה למדעי הבריאות, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב

ביוטכנולוגיות לגידול חד-זוויגי בחקלאות המים
פרופ' אמיר שגיא, המחלקה למדעי החיים, המכון הלאומי לביוטכנולוגיה בנגב, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב

הרצאת אורח:
​השפעה של תזונה ואורח חיים בריא על תוחלת חיים- מבט גולבלי
פרופ' פרנק הו, ראש המחלקה לתזונה, בית הספר לבריאות הציבור, הרווארד