יום העיון הוא חלק מהכנס הבין-לאומי Colors of Nutrition in Israel בהשתתפות מומחים וקובעי מדיניות מובילים בתחום התזונה ובריאות הציבור מארצות הברית ואירופה שיתארחו בארץ בין התאריכים 31 במארס עד 4 באפריל 2019
הכנס מתקיים בהובלת אוניברסיטת בן-גוריון בנגב ובחסות Israel Institute
לאישור השתתפות לחצו כאן ». מספר המקומות מוגבל.
תוכנית יום העיון:
יו"ר: פרופ' איריס שי, הפקולטה למדעי הבריאות, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב
דברי פתיחה:
פרופ' חיים היימס, רקטור, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב.
פרופ' רז ילינק, סגן הנשיא ודיקן למחקר ופיתוח, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב.
מהמדבר אל הבקבוק: כיצד מדע גידול גפנים עשוי לעצב מחדש את תעשיית היין בעידן של שינויי אקלים?
פרופ' אהרון פייט, המכונים לחקר המדבר ע"ש יעקב בלאושטיין, קריית האוניברסיטה בשדה בוקר
אתגר האזורים הצחיחים: יותר מים מן הסוג הנכון- התפלת מים וחלקאות
ד"ר ז'ק גילרון, המכונים לחקר המדבר ע"ש יעקב בלאושטיין, קריית האוניברסיטה בשדה בוקר
צבענים ונוגדי חימצון ממיקרו-אצות
פרופ' סמי בוסיבא, מנהל המכון לחקלאות וביוטכנולוגיה של אזורים צחיחים בקמפוס שדה-בוקר
בראנצ'
תובנות ממחקרי התערבות תזונתיים בקבוצות גדולות לטווח הרחוק
פרופ' איריס שי, הפקולטה למדעי הבריאות, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב
ביוטכנולוגיות לגידול חד-זוויגי בחקלאות המים
פרופ' אמיר שגיא, המחלקה למדעי החיים, המכון הלאומי לביוטכנולוגיה בנגב, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב
הרצאת אורח:
השפעה של תזונה ואורח חיים בריא על תוחלת חיים- מבט גולבלי
פרופ' פרנק הו, ראש המחלקה לתזונה, בית הספר לבריאות הציבור, הרווארד