16 מאי 2019
​​סגל המחלקה לכלכלה מברך את ירום אריאב שנבחר לתפקיד יו"ר הוועד המנהל של אוניברסיטת בן-גוריון בנגב.
ירום אריאב, בעל תואר ראשון ושני בכלכלה מהאוניברסיטה העברית בירושלים, כיהן כמנכ"ל משרד האוצר בשנים 2007-2009 והיה ממובילי הכלכלה הישראלית בתקופות מכריעות למשקל הישראלי, ביניהן המשבר הפיננסי העולמי וצירופה של ישראל ל- OECD.
הוא מכהן כיום, בין היתר, כיו"ר חברת הייעוץ לביא קפיטל, הוא יו"ר ועדת ההשקעות של "עמיתים" - קרנות הפנסיה הוותיקות, דירקטור בחברות נייר חדרה, חברת סונול קרן ואן ליר העולמית והנו יו"ר הקרן לפיתוח לוד וחבר הוועד המנהל של עמותת "לתת" ועמותת "אתגרים".

"אני מאד שמח על הבחירה הראויה, שללא ספק תתרום לתנופת התפתחותה של האוניברסיטה. אריאב מביא לאוניברסיטה ניסיון רב הן מהמגזר הציבורי והן מהמגזר העסקי. אני בטוח שיכולותיו הגבוהות, ניסיונו הרב, אישיותו הנעימה ובעיקר מחויבותו ומסירותו, יהיו כוח מניע להגשמת חזון האוניברסיטה ומשימותיה", אמר נשיא האוניברסיטה, פרופ' דניאל חיימוביץ' לאחר שאישר הוועד המנהל את בחירתו של אריאב פה אחד.​